Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ιταλία η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού

Στην Ιταλία η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - 20:15

Στην Ιταλία βρίσκεται, από τα ξημερώματα της Τρίτης (24/10), η αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, για το δεύτερο ματς εναντίον της Λέτσε, για το UEFA Youth League, την Τετάρτη (25/10, 21:30).

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πρώτο ματς που είχε γίνει στο Ρέντη, είχαν νικήσει με 3-1 τους πρωταθλητές Ιταλίας, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα γκολ, τότε, για την Κ19 του Θρύλου είχαν πετύχει οι Παπακανέλλος, Χ. Κωστούλας και Πνευμονίδης, ενώ για τη Λέτσε είχε ισοφαρίσει ο Πασκαλάου. Να σημειωθεί, πως σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού, πρόκειται να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ακαδημία Πούσκας-Καμπάλα, με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να έχει έρθει 1-1.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, πήρε μαζί του στην Ιταλία συνολικά 21 ποδοσφαιριστές και την αποστολή αποτελούν οι: Σίνα, Κουράκλης, Έξαρχος, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Λιατσικούρας, Δρόσος, Κουτσίδης, Χ. Κωστούλας, Πλειώνης, Δάμα, Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παναγάκος, Λίγδας, Σταυρόπουλος.

Διαβάστε επίσης