Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άτυχοι στο φινάλε...

Άτυχοι στο φινάλε...
Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 18:33

Η Κ15 του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα του αγώνα και είχε σημαντική ευκαιρία με τον Σιώζιο για να ανοίξει το σκορ.

Στο 11ο λεπτό μετά από οργανωμένη επίθεση και καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Αγγελόπουλος είδε την κίνηση του Σεφερλή και ο τελευταίος με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε και πάλι τον πρώτο λόγο έχοντας κλασικές ευκαιρίες τόσο με το σουτ του Παπαγεωργίου, όσο και με τα τετ α τετ των Αγγελόπουλο και Μαγλογιάννη, χωρίς όμως να καταφέρνει να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν μετά από ένα γέμισμα και μία λάθος εκτίμηση της άμυνας πλάσαρε σε κενή εστία ο παίκτης των φιλοξενούμενων.

Επόμενος αγώνας για την Κ15 του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο εντός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β. Σπέρτος): Ταβουλάρης, Σιώζιος (65′ Κωστής), Τσαλαπατανάκης, Φαρίνης, Γούσιος, Μωϋσιάδης, Αγγελόπουλος, Παπαγεωργίου (65′ Μαγλογιάννης), Λαζαρίδης (50′ Γορανίτης), Σεφερλής (70′ Μάρας), Παναγόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης: Τσομπανίδης, Ζορμπαλάς, Κόρο, Νίκου, Βουνάτσος, Κωνσταντόπουλος, Αδάμος, Δουρής, Κοντράσι, Ζόγκου, Πιέρρος.

Διαβάστε επίσης