Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο βήμα...

Το πρώτο βήμα...
Σάββατο, 12 Μαΐου 2012 - 04:37

Final 4 δεν έχει μόνο ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, αλλά έχουν και οι Έφηβοι του Θρύλου. Συγκεκριμένα, οι πιτσιρικάδες των «ερυθρόλευκων» συμμετέχουν στο Final 4 της Superleague K17 το οποίο θα διεξαχθεί στην Τρίπολη. Και οι μικροί όπως και ο μπασκετικός Ολυμπιακός που πέρασε την Μπαρτσελόνα, θέλουν να περάσουν από τον ημιτελικό και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 20:00 ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και μοναδικός στόχος των Πειραιωτών είναι η πρόκριση στον τελικό για να διεκδικήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague K17. Οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Final 4 και μετά αναχώρησαν για το Ναύπλιο, όπου διαμένει η αποστολή από το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Τερεζόπουλος, έχει πάρει στην αποστολή του 20 παίκτες και αυτοί είναι οι Αριστείδης Βλάχος, Δημήτριος Κατσιμήτρος, Ζήκος Μάνης, Εμμανουήλ Γενιτσαρίδης, Δημήτριος Γκούτσιος, Κωνσταντίνος Μπαντούνας, Ιωάννης Σωτηράκος, Ανταμ Τζανετόπουλος, Γιάννης Λιάτσι, Δημήτρης Βουτσιώτης, Μιχαήλ Καλλέργης, Γεώργιος Καρκασίνας, Αντώνιος Παπασάββας, Χριστόφορος Πασαλίδης, Ιωάννης Πασχάλης, Αλέξανδρος Φουκαράς, Κωνσταντίνος Γαρεφαλάκης, Νικόλαος Ιωαννίδης, Σταύρος Μήτκας, Θεμιστοκλής Ποτουρίδης.

Το gavros.gr και ο «ΓΑΥΡΟΣ» θα είναι στην Τρίπολη δίπλα στο μέλλον του Θρύλου και θα σας μεταφέρει τα πάντα από το Final 4 των Εφήβων!

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος για τους φιλάθλους στους αγώνες του Final 4 των Εφήβων, είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης

Αυλαία με νίκη

Αυλαία με νίκη

Οι Νέοι επικράτησαν με 3-0 της Κέρκυρας στο Ρέντη σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής.

Δοκιμές στις ΗΠΑ

Δοκιμές στις ΗΠΑ

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι η Σχολή ποδοσφαίρου στο Σικάγο θα διεξάγει δοκιμές.

Επίσκεψη στην Άνδρο

Επίσκεψη στην Άνδρο

Οι Γιώργος Αμανατίδης και Βασίλης Νάνος της ακαδημίας του Ολυμπιακού θα πάνε στη σχολή των «ερυθρόλευκων»...