Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονήθηκαν οι Άγγλοι

Προπονήθηκαν οι Άγγλοι
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012 - 01:59

Ξεκίνησαν τη δουλειά οι δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές με τους Νέους του Ολυμπιακού οι Λαμάρ Χάρλεϊ και Τζέφρι Μονακάνα. Αμφότεροι γυμνάστηκαν με το τμήμα κάτω των 20 ετών υπό τις οδηγίες του Μπερντ Στορκ.

Ετσι γυμνάστηκαν ο Χάρλεϊ και ο Μονακάνα με τους Πειραιώτες με τον Στορκ να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα για την αξία των 18χρονων ποδοσφαιριστών. Πάντως από τις πρώτες εκτιμήσεις αμφότεροι άφησαν καλές εντυπώσεις και άρεσε ιδιαίτερα ο δεξιοπόδαρος μέσος από την Αρσεναλ, Μονακάνα.

Παράλληλα, ο Λαμάρ Χάρλεϊ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραφε μετά την προπόνησή τους με τον Ολυμπιακό: «Εγώ έδειξα ποιος είμαι και έκανα αυτά που έπρεπε, ελπίζω να με είδαν και οι άλλοι». Εκτός αυτού, συζήτηση άνοιξαν με τον ποδοσφαιριστή και ορισμένοι Ελληνες, προφανώς οπαδοί του Θρύλου, και ένας τον ρωτούσε ποιες ήταν οι πρώτες του εντυπώσεις για να πει: «Πολύ καλές. Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι εγκαταστάσεις της ομάδας. Το διασκέδασα». Και όταν ένας άλλος τον ρώτησε πότε θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό, ο μικρός από την πλευρά του απάντησε: «Θα μάθω στο τέλος της εβδομάδας».

Διαβάστε επίσης

Τσεκάρουν τους Άγγλους

Τσεκάρουν τους Άγγλους

Φιλικό θα δώσουν Νέοι και Έφηβοι στο Ρέντη με τον Στορκ να δοκιμάζει τους Χάρλεϊ και Μονακάνα...

Ξανά στο γήπεδο

Ξανά στο γήπεδο

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά το διήμερο ρεπό που είχαν...