Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξαμε για τον Ολυμπιακό»

«Παίξαμε για τον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 - 02:20

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα, αλλά στο Final 4 της Superleague K17, έδειξαν μέγα πάθος και ψυχή όμως η τύχη τους γύρισε την πλάτη και αν και καλύτεροι δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.

Από την πλευρά του ο άτυχος του Θρύλου, Αλέξανδρος Φουκαράς, ο οποίος τραυματίστηκε μόλις στο 9’ της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε στον «ΓΑΥΡΟ»:

«Πιστεύω καταρχήν ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε και όταν παίξαμε με δέκα παίκτες και άδικα αποκλειστήκαμε. Ήμασταν άτυχοι και φάνηκε με τον τραυματισμό μου και με την κόκκινη του Μπαντούνα. Εγώ πάντως πιστεύω ότι αποδείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός και παίξαμε με πάθος. Μπορεί να χάσαμε το πρωτάθλημα, αλλά δείξαμε σε πολλούς ανθρώπους ότι πρέπει να παλεύεις για όλα και ότι έχουμε ψυχή σε αυτό που κάνουμε και παίζουμε για τον Ολυμπιακό. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στην κόκκινη κάρτα του Κώστα γιατί μείναμε με δέκα παίκτες και έτσι δεν μπορούσαμε μετά να βγαίνουμε εύκολα στην επίθεση. Ενώ αν ήμασταν έντεκα θα κερδίζαμε. Πιστεύω όμως ότι και ο τραυματισμός ο δικός μου μας στοίχισε γιατί αποπροσανατολιστήκαμε και έτσι η ομάδα έμεινε λίγο πίσω. Το ρόστερ της ομάδας σίγουρα δεν ήταν όπως πέρυσι. Πιστεύω ότι ήταν μία πετυχημένη χρονιά γιατί ήμασταν λίγοι παίκτες και φτάσαμε στο Final 4 και δείξαμε ποιοι ήμαστε, παρότι το χάσαμε».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, σχολίασε: «Δεν είναι μόνο προπονητής μας, είναι κάτι σαν πατέρας μας. Μας στάθηκε μετά τον αγώνα και ήταν δίπλα μας και μας μίλησε με ωραία λόγια στα αποδυτήρια».

Διαβάστε επίσης

Ξανά στο γήπεδο

Ξανά στο γήπεδο

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά το διήμερο ρεπό που είχαν...

Προπονήθηκαν οι Άγγλοι

Προπονήθηκαν οι Άγγλοι

Χάρλεϊ και Μονακάνα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τους Νέους του Ολυμπιακού τη Δευτέρα το απόγευμα...