Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φαίνεται η δουλειά...»

«Φαίνεται η δουλειά...»
Κυριακή, 6 Απριλίου 2014 - 02:29

Και πώς να μην είναι χαρούμενος ο διευθύνων σύμβουλος της Θρύλος ΑΕ, Γιώργος Παύλου, όταν βλέπει τα παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού να κατακτούν τίτλους.

Ο συνεργάτης του προέδρου, μετά το τέλος του τελικού ανάμεσα στους Παίδες των «ερυθρόλευκων» και του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Πειραιώτες, δήλωσε ότι η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού φαίνεται ενώ μοίρασε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Θρύλος ΑΕ: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε και τη νίκη που φέρανε. Φαίνεται ότι έχουμε πολύ υλικό και καλό υλικό, φαίνεται η δουλειά που γίνεται στις μεταγραφές και το σκάουτινγκ όπου ενισχύσαμε την ομάδα μας με κάποια ταλαντούχα παιδιά κι επιπλέον φαίνεται και η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Για άλλη μία φορά θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους όσοι έχουν εμπλακεί σε αυτή τη δουλειά. Σήμερα αυτά τα παιδιά μας έδωσαν μεγάλη χαρά!».

Διαβάστε επίσης

Έχασαν οι Νέοι

Έχασαν οι Νέοι

Την ήττα με 3-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα υπέστησαν οι Νέοι της ομάδας του Ολυμπιακού για την 33η αγωνιστική.

Γι’ αυτό το σήκωσαν!

Γι’ αυτό το σήκωσαν!

Δείτε τον όρκο νίκης των Παίδων του Ολυμπιακού, λίγο πριν τη σέντρα του τελικού με τον ΠΑΟΚ.