Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η χρονιά τελείωσε ιδανικά»

«Η χρονιά τελείωσε ιδανικά»
Κυριακή, 6 Απριλίου 2014 - 02:07

Οι Παίδες του Ολυμπιακού το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγρίνιο και τον τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, πήραν τη νίκη με 1-0 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι από μικροί μαθαίνουν να σηκώνουν κούπες!

Το γκολ του Ξενιτίδη ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε την κούπα στους πιτσιρικάδες του Θρύλου. Βέβαια, πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχίας μίας ομάδας, κρύβεται ο προπονητής. Έτσι, μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Αγρίνιο, ο κόουτς των Παίδων του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, μίλησε για την πολύ μεγάλη επιτυχία των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός: «Σίγουρα το τελείωμα όλης της χρονιάς ήταν πολύ ιδανικό. Τα παιδιά είναι καινούργια στο πρωτάθλημα της Κ15 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά. Έχω έρθει φέτος στην ομάδα κι έχω πει από την αρχή ότι σε αυτά τα παιδιά – επειδή ήμουν και σε άλλες ομάδες – υπάρχει το καλύτερο ταλέντο σε όλη την Ελλάδα.

Στο τέλος πήγαν όλα καλά, θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Σε αυτές τις ηλικίες παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, για μένα είναι η πιο σημαντική ηλικία από την άποψη του πώς θα φτιάξουμε τους ποδοσφαιριστές.

Πήγαν όλα καλά! Ευχαριστώ τη διοίκηση που είμαι προπονητής στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μέλλον και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την Εθνική Ελλάδος».

Διαβάστε επίσης

«Φαίνεται η δουλειά...»

«Φαίνεται η δουλειά...»

Μοίρασε συγχαρητήρια στους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Παύλου.

Γι’ αυτό το σήκωσαν!

Γι’ αυτό το σήκωσαν!

Δείτε τον όρκο νίκης των Παίδων του Ολυμπιακού, λίγο πριν τη σέντρα του τελικού με τον ΠΑΟΚ.

Γκολάρα ο Ξενιτίδης!

Γκολάρα ο Ξενιτίδης!

Δείτε την γκολάρα με την οποία ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στον τελικό του πρωταθλήματος.