Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυο κούπες για την Σχολή Αλίμου

Δυο κούπες για την Σχολή Αλίμου
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 - 13:52

Δυο κούπες κατέκτησε την Κυριακή η Σχολή του Ολυμπιακού στον Άλιμο. Η πρώτη στο Προ Τζούνιορ και η δεύτερη στο Παμπαιδικό η οποία ήταν η 3η μέσα στην χρονιά για την συγκεκριμένη ομάδα!

Στο Παμπαιδικό η ομάδα του Νίκου Ατσόγλου έκανε... τρεμπλ αφού στον τελικό του Super Cup στο Respect Cup επικράτησε με 5-0 του ΑΝΟΑ! Τρία γκολ πέτυχε ο Ρούσσος και δυο ο Ζαχαρίου. Η σύνθεση της ομάδας μας: Γεωργούσης, Παναγιωτόπουλος, Τερζόπουλος, Μιραφιόρι, Τζανώτης Α., Τζανώτης Β, Ζαχαρίου, Μαργώσης, Γαλιατσάτος, Τζανετής, Ιμπαγάσα, Μικαελιάν, Αγόρης, Μαζεμένος, Παραπονιάρης, Νταλής, Γιατράς, Γκίκας, Τζαναβέλης, Ευγενίδης, Καρανικολάου, Γαβαλάς,Πετράτος,Ρούσσος,Κατσάκος.

Η ομάδα Προ Τζούνιορ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Alma Lingk επικρατώντας με 3-2 στα πέναλτι της AEK Futsal. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 2-2 στην κανονική διάρκεια και έτσι την ... λύση έδωσε η διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια σκόραρε ο Καντερές και στα πέναλτι οι Ιορδάνου, Παπαϊωάννου, Καντερές.

Η σύνθεση μας: Κουκουλέτσος, Αμπατζής, Ιορδάνου, Κιριμιόγλου, Χορταριάς, Ρωμανίδης, Καντερές, Παπαϊωάννου, Ζησόπουλος, Κυριαζάκης, Μιχαλόπουλος, Νικολόπουλος, Μακράκης, Δελημήτης, Οψιμούλης, Τσαγκαλίδης, Κύβελος, Κονοφάος, Αστυφίδης.

Διαβάστε επίσης

Παντού αρχηγός!

Παντού αρχηγός!

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας Νέων, Νίκος Βέργος ανέβασε φωτογραφία στο Instagram από αγώνα του με την Εθνική ομάδα.

Εντυπωσίασε η Κ-13

Εντυπωσίασε η Κ-13

Ο Ολυμπιακός έδωσε σε μια ημέρα 7 αγώνες έχοντας απολογισμό 6 νίκες και 1 ήττα στον τελικό από την Στουτγάρδη!