Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν έπαιζε ο Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό…

Αν έπαιζε ο Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό…
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 - 23:40

Ξύλο έπεσε με τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Το ξεκίνησαν ο Κάτσε και ο Μπαρμπόσα και μετά μπήκε μέσα και ο Τζεμπούρ κι έγινε το έλα να δεις. Γροθιές κ.λπ., κ.λπ.

Υπό άλλες συνθήκες, κι όταν εννοώ υπό άλλες συνθήκες εννοώ να είχε γίνει σε ντέρμπι του Ολυμπιακού, τώρα θα ασχολούνταν όλη η Ελλάδα με την υπόθεση. Θα έγραφαν οι εφημερίδες και τα σάιτ ατελείωτα σχόλια. Θα είχαμε εκπομπές επί εκπομπών σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Πανηγύρι ολόκληρο θα είχε στηθεί.

Θα είχαμε καταγγελίες-καταπέλτης για την ανάγκη να επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη και να τιμωρήσει υποδειγματικά τον Τζεμπούρ -εάν έπαιζε βέβαια στον Ολυμπιακό… Θα ακούγαμε κραυγές για το αυτονόητο της βαριάς τιμωρίας των δύο παικτών-πρωταγωνιστών, αν ο ένας εκ των δύο έπαιζε στον Ολυμπιακό…

Τώρα, είναι σαν να μην έγινε τίποτα. Εγραψαν πέντε γραμμές τα σάιτ και οι εφημερίδες κι αυτό ήταν όλο. Αντε να γράψει κάτι ο «ΓΑΥΡΟΣ». Μέχρι εκεί. Αφού δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός στις φασαρίες και στο ξύλο, αφού δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα «κακομαθημένα» παιδιά του Ολυμπιακού, που προκαλούν την εξέδρα και τους παραπέμπουν οι εισαγγελείς σε δίκες γιατί… προκαλούν τον κόσμο, δεν τρέχει τίποτα.

Ασε να περάσει στα ψιλά το όλο θέμα, να φάνε οι παίκτες την ποινή τους και να μην τιμωρηθεί καν ο Τζεμπούρ και να ξεμπερδέψουμε. Αλλωστε, το… οπτικοαθλητικό υλικό το χρησιμοποιούμε για τον… πυρηνικό αναπτήρα στο πόδι του Κουλιμπαλί.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 13/05/2016)

Διαβάστε επίσης

Να το πάρουμε με όλα δικά τους

Να το πάρουμε με όλα δικά τους

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τον τελικό του Κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί με διαιτητή και επόπτες που θέλουν άλλοι.