Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όχι, ρε παιδιά, άλλες επενδύσεις, δεν αντέχουμε άλλο

Όχι, ρε παιδιά, άλλες επενδύσεις, δεν αντέχουμε άλλο
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016 - 23:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΥΣΚΙΔΗΣ

Εκανε μεταγραφή η ΑΕΚ! Οχι, δεν κάνουμε πλάκα για όσους δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Οντως συνέβη. Ο Μελισσανίδης πήρε μια παικτάρα που από μόνος του μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο εγχώριο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι! Φυσικά, δεν σταματά εδώ, αφού έχει τάξει καμιά εικοσαριά στον κόσμο της ομάδας του. Τι κι αν έφαγε κάποιες χυλόπιτες; Ολοι αυτοί είναι βαλτοί από τους… εχθρούς του ποδοσφαίρου, προκειμένου να ανακόψουν την πορεία του… Τίγρη προς τη δόξα. Μιλάμε αυτά που θα δούμε φέτος δεν θα έχουν προηγούμενο.

Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τους άλλους. Οχι, ρε παιδιά, άλλες επενδύσεις. Δεν αντέχουμε άλλο. Είπαμε να φέρετε την… ποδοσφαιρική ανάπτυξη, αλλά μην το φτάσετε και στα άκρα. Ο Γιαννάκης διδάχθηκε από την ιστορία με τον Εσιέν. Αυτήν τη φορά δεν φέρνει συνταξιούχο από την Αφρική, αλλά από τη Λατινική Αμερική. Πρόοδος, όχι αστεία…

Ο Ιβάν λέει έφθασε τα 3.000 διαρκείας και κάνει πάρτι. Την ώρα που στον Ολυμπιακό έχει σπάσει το φράγμα των 13.000. Για να καταλάβετε τη διαφορά του μεγέθους του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό τους λέμε κατ’ επίφασιν και μόνο ανταγωνιστές. Βλέπετε, όποιος θέλει πραγματικά να κοντράρει τον πρώτο, κάνει αντίστοιχες κινήσεις και σίγουρα όχι κολεγιές με τους Μπέους και τους Θωμάδες.

Γιάννη, ή μάλλον Βασίλη, στη θέση σου δεν θα ήμουν τόσο άνετος ώστε να κάνω πλακίτσες, την ώρα που το αφεντικό περνά δυσκολίες και κινδυνεύει να χάσει το μοναδικό στοιχείο που τον κρατά επιχειρηματικά ζωντανό. Επειδή όμως ο πραγματικός σου ευεργέτης (χάρη στον οποίο βγαίνει το μεροκάματο), σε αντίθεση με τον γιαλαντζί επενδυτή είναι μεγαλόθυμος κι αφού έχεις τόση αγωνία για το νέο τηλεοπτικό τοπίο, μπορείς κάλλιστα να του χτυπήσεις την πόρτα. Αλλωστε, οι ανταγωνιστές σου τύπου Σεφερλή κι αυτού του παλικαριού, του… αγάπη μόνο, έχουν κλείσει αλλού, οπότε έχεις ελπίδες… Σε διαφορετική περίπτωση, ξέρεις εσύ. Τα… συμβόλαια να είναι καλά!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 09/07/2016)

Διαβάστε επίσης

Η όψιμη αγάπη (τους) για τον Σάντος!

Η όψιμη αγάπη (τους) για τον Σάντος!

Μεγάλη χαρά ξέσπασε που η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και η βαζέλα πήραν euro! Τι; Δεν το πήραν; Βλέπετε πως πανηγυρίζουν όλοι οι καραγκιόζηδες facebookικοί και όχι μόνον αγαπητικοί της συμμαχίας για το Euro που πήρε η Πορτογαλία; Λες και το πήραν αυτοί. Λόγω Σάντος λέει.

Όταν ο βάζελος έδιωχνε με τις κλοτσιές τον Σάντος!

Όταν ο βάζελος έδιωχνε με τις κλοτσιές τον Σάντος!

Με τον Κοντονή να σέρνει τον χορό της αμάθειας και της υποκρισίας και τις… Νίτσες του Σκάϊ να ακολουθάνε… - Τέσσερις αγωνιστικές κάθισε όλες κι’ όλες στον Πόα το… είδωλό τους, πού έχασε και από την Προοδευτικούλα στη Λεωφόρο!

Το γλύκανε ακόμα περισσότερο

Το γλύκανε ακόμα περισσότερο

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Γάνδη και παράλληλα κάνει ειδική μνεία στον Τσόρι Ντομίνγκες.

Έστειλε… μηνύματα ο Βίκτορ

Έστειλε… μηνύματα ο Βίκτορ

Ο Δημήτρης Ζώρζος γράφει για τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Βέλγιο τους Γιαννιώτα, Μπέρτο, Γούτα και Ολαϊτάν.