Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η όψιμη αγάπη (τους) για τον Σάντος!

Η όψιμη αγάπη (τους) για τον Σάντος!
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 - 12:23

Μεγάλη χαρά ξέσπασε που η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και η βαζέλα πήραν euro! Τι; Δεν το πήραν; Βλέπετε πως πανηγυρίζουν όλοι οι καραγκιόζηδες facebookικοί και όχι μόνον αγαπητικοί της συμμαχίας για το Euro που πήρε η Πορτογαλία; Λες και το πήραν αυτοί. Λόγω Σάντος λέει.

Κάτσε ρε παιδιά δυο λεπτά γιατί θα παλαβώσουμε όλοι μαζί ομαδικώς! Ο Σάντος δεν ήταν στην «κακιά» και τρισάθλια και... «διεφθαρμένη» ΕΠΟ του Σαρρή; Αυτός δεν είναι που γράφατε ότι έπαιρνε «χαρτάκια» για να παίξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού; Μη μας παλαβώσετε εντελώς.

Σταματήστε να σκούζετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι από χαρά που δεν είναι δική σας. Και κάτι τελευταίο. Οι ΑΕΚτζήδες και οι ΠΑΟΚτζήδες αν ο Σάντος είχε κάτσει ΚΑΙ στον πάγκο της ομάδας που σας πονάει, το ίδιο θα τον αγαπούσατε και τα ίδια θα λέγατε; Και δεύτερον, οι Παναθηναϊκοί γιατί πανηγυρίζουν;

Αυτοί δεν ανέβαιναν στους πάγκους της Λεωφόρου σε εκείνο το παιχνίδι με τη Λίτεξ Λόβετς για να τον διώξουν με τις κλωτσιές από την ομάδα τους; Δεν ξέραμε ότι εκτός από χρυσόψαρα υπάρχουν και λαγοχρυσόψαρα!

Διαβάστε επίσης

Όταν ο βάζελος έδιωχνε με τις κλοτσιές τον Σάντος!

Όταν ο βάζελος έδιωχνε με τις κλοτσιές τον Σάντος!

Με τον Κοντονή να σέρνει τον χορό της αμάθειας και της υποκρισίας και τις… Νίτσες του Σκάϊ να ακολουθάνε… - Τέσσερις αγωνιστικές κάθισε όλες κι’ όλες στον Πόα το… είδωλό τους, πού έχασε και από την Προοδευτικούλα στη Λεωφόρο!

Όλα τα λεφτά Πουλίδο και Μανθάτης

Όλα τα λεφτά Πουλίδο και Μανθάτης

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για το φιλικό του Θρύλου με την Βέστερλο και κάνει ειδική μνεία στον νεαρό μεσοεπιθετικό και στον Μεξικανό στράικερ.

Το γλύκανε ακόμα περισσότερο

Το γλύκανε ακόμα περισσότερο

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Γάνδη και παράλληλα κάνει ειδική μνεία στον Τσόρι Ντομίνγκες.