Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηλεκτροσόκ η μόνη σωτηρία...

Ηλεκτροσόκ η μόνη σωτηρία...
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016 - 22:12

Κατ’ αρχάς να δεχθούμε την πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να περάσει τη Χάποελ. Η πρωταθλήτρια Ισραήλ και στα δύο παιχνίδια ήταν πιο επικίνδυνη και 100% πιο έτοιμη.

Ο Ολυμπιακός σε 180 λεπτά ποδοσφαίρου έκανε μισή φάση για γκολ, το σουτ του Μιλιβόγεβιτς στο 89’ στο Καραϊσκάκη...

Οσο κι αν είναι αλήθεια ότι επρόκειτο για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, με ό,τι ελαφρυντικά συνεπάγεται, πιο αδούλευτο δημιουργικά και κατ’ επέκταση ακίνδυνο Ολυμπιακό δεν μπορώ να θυμηθώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Είναι θλίψη ο πιο καλός παίκτης συνολικά στα δύο ματς να είναι ο γκολκίπερ Καπίνο, ο μοναδικός που πήρε μια κεφαλιά!!!

Ο Ολυμπιακός των αγώνων με τη φτωχή πλην δυναμική και με τακτική Χάποελ ήταν ο ορισμός της ανέτοιμης ομάδας! Λες και δεν ήξερε από τον Μάη ότι τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου θα έπαιζε το μέλλον του στο φετινό Champions League.

Ανέτοιμος σε όλα.

Καλά, για δημιουργία ευκαιριών ούτε συζήτηση.

Για δυνάμεις; Χθες στο β’ ημίχρονο, όταν τα έφτυσε ο (χωρίς προετοιμασία) Καμπιάσο, υπήρξε κατάρρευση.

Μήπως ήταν ευχάριστο που και στα δύο ματς βγήκαν τραυματίες ο Σιόβας στο 40’ και ο Φιγκειρας στο 50’ -συναγωνισμός με Μανιάτη ποιος ηταν ο χειρότερος δεξιός μπακ...

Από διάβασμα αγώνα; Ο αντίπαλος προπονητής από το 1’ έως το 90’ είχε επιλέξει να χτυπήσει στη δεξιά πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού. Αντίδραση; Καμία.

Εδώ στάθηκε αδύνατο να απειλήσει έστω σε μια στημένη φάση από τις τόσες που κέρδισε -οι κομπίνες μας μάραναν... Και οι αλλαγές στα συστήματα. Στο πρώτο ματς με δύο εξτρέμ, χθες με κανένα. Ή μάλλον με τον Μαζουακού...

Αλλά και πού ήταν η προσωπικότητα που έπρεπε να βγάλουν οι ακριβοπληρωμένοι και παραχαϊδεμένοι παίκτες; Με τον Ιντέγε να κρύβεται πίσω από τα στόπερ, τον Τσόρι να είναι χαμένος και τον Φορτούνη χωρίς ίχνος αντοχής στο β’ ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός πήρε ό,τι του άξιζε. Αυτός ο Ολυμπιακός, που είδαμε στα δύο ματς και που δεν είναι βέβαια Ολυμπιακός...

Η μόνη σωτηρία φαίνεται πως είναι ένα πολύ δυνατό ηλεκτροσόκ. Γιατί μάλλον δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι εκτός από τα 6 εκατ. ευρώ που χάθηκαν από τα πλέι οφ του Champions League, μπορεί να χαθεί γενικά η Ευρώπη, μέσω των πλέι οφ και του Europa League.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 04/08/2016)

Διαβάστε επίσης

Σιγά μην τους έκανε το χατίρι…

Σιγά μην τους έκανε το χατίρι…

Ο Θανάσης Φουσκίδης γράφει για τον Πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατέδειξε για μια ακόμη φορά πως πεισμώνει σε τέτοιες καταστάσεις.

«Πάγωσαν» με τα 20 εκατ. του προέδρου!

«Πάγωσαν» με τα 20 εκατ. του προέδρου!

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος το πήρε ξανά πάνω του με στόχο να κάνει τον Ολυμπιακό πανίσχυρο!

Κατώτερος των περιστάσεων...

Κατώτερος των περιστάσεων...

Ο Δημήτρης Ζώρζος γράφει για τον αποκλεισμό από την Χάποελ και επισημαίνει ότι άπαντες πρέπει να αφυπνιστούν για να μη χαθεί και η Ευρώπη.

Αλλάζουν όλα, κοιτάζει μπροστά

Αλλάζουν όλα, κοιτάζει μπροστά

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, ο οποίος θα πρέπει πάση θυσία να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.