Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάγωσαν» με τα 20 εκατ. του προέδρου!

«Πάγωσαν» με τα 20 εκατ. του προέδρου!
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 - 20:34

Ο αποκλεισμός από τη Χάποελ Μπερ Σεβά έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Ολυμπιακό και έχει δρομολογήσει μία σειρά από εξελίξεις. Μία πρώτη γεύση την πήραμε χθες με την ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ. Πολλοί χάρηκαν, πολλά πρόσωπα χαμογέλασαν το βράδυ της Τετάρτης, αλλά νομίζω πως από χθες το απόγευμα έχουν «παγώσει». Περίμεναν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει… πίσω επειδή δεν έχει τα έσοδα του Champions League. Η πραγματικότητα είναι ότι ο πρόεδρος σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα το πήρε ξανά πάνω του. Βάζει 20 εκατ. ευρώ στην ομάδα για να καλύψει την απώλεια των εσόδων του Champions League.

Σε μία δύσκολη περίοδο για τον Θρύλο δίνει την απάντηση που πρέπει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής δηλώνει «παρών» τώρα στα δύσκολα, βγαίνει μπροστά ξανά και στέλνει μήνυμα στους αντιπάλους του ότι καλά θα κάνουν να είναι πιο προσεκτικοί πριν πανηγυρίσουν, διότι πολύ δύσκολα θα κάνει πίσω. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει και να θα χτίσει μία νέα ομάδα η οποία θα παραμείνει στην κορυφή και φυσικά θα πετύχει τους στόχους της στην Ευρώπη. Ούτε κάθισε στην άκρη και να… κλαίγεται ούτε τίποτα άλλο. Εβαλε το χέρι στην τσέπη, βάζει 20 εκατ. ευρώ και θα κάνει τον Ολυμπιακό πανίσχυρο.

Μοιραία, λοιπόν, γίνεται και η σύγκριση με τους προέδρους και «επενδυτές» άλλων ελληνικών συλλόγων, που σε ανάλογες περιπτώσεις άφησαν τις ομάδες τους να… βυθιστούν. Ο Ολυμπιακός, όμως, αποδείχτηκε γι’ ακόμα μία φορά πως έχει στο τιμόνι του έναν άνθρωπο που είναι «τρελός» με την ομάδα και δεν θα την άφηνε τώρα που βρίσκεται σε μία δύσκολη στιγμή. Αλλαγές είχαμε, όμως, σε διοικητικό επίπεδο για τους Πειραιώτες. Ο Γιάννης Βρέντζος αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο, με τους Μιχάλη Κουντούρη, Θόδωρο Γιαννίκο και Γιώργο Παύλου να παίρνουν περισσότερες αρμοδιότητες.

Ολοι τους ξέρουν πολύ καλά τον σύλλογο. Ο Μιχάλης Κουντούρης έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στην ΠΑΕ, ενώ έχει σαρώσει τους τίτλους στον Ερασιτέχνη. Ο Θόδωρος Γιαννίκος για όσους δεν γνωρίζουν είναι πολλά χρόνια στην ομάδα ως νομικός σύμβουλος. Ενας σοβαρός άνθρωπος χαμηλών τόνων, που φυσικά μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο. Ο Γιώργος Παύλου όλα αυτά τα χρόνια είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο Ρέντη. Εχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην αναμόρφωση των τμημάτων υποδομής και των αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου. Είναι άνθρωποι που ήδη έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό και πλέον καλούνται να είναι πιο ενεργοί και στην ΠΑΕ.

ΥΓ.: Θα τελειώσει γρήγορα και το θέμα του προπονητή για τον Ολυμπιακό με τη διοίκηση να αναζητεί την καλύτερη λύση.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 06/08/2016)

Διαβάστε επίσης

Ριζικές αλλαγές παντού!

Ριζικές αλλαγές παντού!

Ο Χάρος της 7 γράφει για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, προκειμένου ο Ολυμπιακός να αλλάξει πρόσωπο

Σιγά μην τους έκανε το χατίρι…

Σιγά μην τους έκανε το χατίρι…

Ο Θανάσης Φουσκίδης γράφει για τον Πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατέδειξε για μια ακόμη φορά πως πεισμώνει σε τέτοιες καταστάσεις.

Ηλεκτροσόκ η μόνη σωτηρία...

Ηλεκτροσόκ η μόνη σωτηρία...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τον ανέτοιμο Ολυμπιακό, ο οποίος χρειάζεται ένα πολύ δυνατό ηλεκτροσόκ για να μην χάσει γενικά την Ευρώπη.