Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό το «διπλό» έτσουξε πολύ!

Αυτό το «διπλό» έτσουξε πολύ!
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 - 17:39

Το φωνάζαμε όλη την εβδομάδα εδώ στον «ΓΑΥΡΟ» ότι το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη θα είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα όσα έχει να δώσει ο Ολυμπιακός από εδώ και πέρα. Ολοι αυτοί που λύσσαξαν περί παραρτημάτων τι έχουν να πουν τώρα; Ο Θρύλος έδωσε πραγματική μάχη χθες το βράδυ για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Και για μένα αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Μία νίκη-χρυσάφι κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιζε με το μαχαίρι στο στόμα. Ενας Πανιώνιος λυσσασμένος που έκανε τα πάντα για να σταματήσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Εμείς βέβαια έτσι θέλουμε τους αντιπάλους μας γιατί έχουν και μεγαλύτερη αξία οι νίκες μας, αλλά χθες η Νέα Σμύρνη «έβραζε» για να σταματήσει τον Ολυμπιακό. Σε κάθε σφύριγμα διαμαρτύρονταν στον Λαμπρόπουλο και τελικά κατάφεραν και πήραν την κόκκινη του Ρέτσου στο 76’. Εκείνο που άρεσε στον χθεσινό Ολυμπιακό ήταν η ηρεμία που είχε στο παιχνίδι του και ότι ήξερε τι θα συναντήσει. Μία ομάδα που ήταν σφιχτή και ψύχραιμη και έπαιξε για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Εκείνο το ματς στη Λάρισα έγινε μάθημα σε όλους στην ομάδα και δεν την… πάτησαν ξανά.

Πάντως η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά βλέπω… φιλικό παιχνίδι με βροχή αντικειμένων, χυδαίες ύβρεις, κατάρες και αντιπάλους σκυλιασμένους για να πατήσουν φρένο στον Ολυμπιακό. Οσο για εκείνος που σκούζουν για τα οφσάιντ, να βλέπουν όλα τα οφσάιντ του αγώνα, εκτός βέβαια αν δεν παρακολούθησαν από την αρχή τη χθεσινή αναμέτρηση. Κρατάμε το τρίποντο που είναι πολύτιμο και συνεχίζουμε, διότι έχουμε τα ματς με την Αστάνα και τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι παραπάνω από θετικό ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν σοβαροί και ψύχραιμοι παρά τις συνθήκες που συνάντησαν χθες στη Νέα Σμύρνη. Κανείς δεν μας χαρίζει τίποτα και με τσαμπουκά θα το πάρουμε και αυτό.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 16/10/2016)

Διαβάστε επίσης