Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοίτα μη μου τους κουράσεις

Κοίτα μη μου τους κουράσεις
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016 - 17:29

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Να συμφωνήσουμε ότι είναι λάθος να κοιτάς πέρα από το ματς που έχεις μπροστά σου. Θα το ξανακάνουμε αυτή την εβδομάδα. Μόνο που δεν θα είναι λάθος. Το έχει ξεκινήσει ο Μπέντο από την αρχή της εβδομάδας, όταν πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με την Αστάνα κάποιους από τους βασικούς, το συνεχίζω εγώ τώρα λέγοντας: πρόσεξε και αυτούς τους βασικούς που πήρες μην τυχόν και τους κουράσεις πολύ. Ετσι κι αλλιώς είναι περίεργο και δύσκολο το ταξίδι από μόνο του. Εξι ώρες πτήση, πλαστικό χορτάρι και με αντιπάλους που παίζουν κλοτσιά στο φουλ.

Μην τους βγάλεις και τη γλώσσα… Και θα γίνω συγκεκριμένος. Μιλάω για τον Ομάρ που έρχεται και από μακροχρόνιο τραυματισμό, μιλάω για τον Ελιουνούσι που πιθανότατα θα είναι και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βασικός, μιλάω για τον Μαρτίνς που είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής και ακούω ότι θέλει να τον βάλει βασικό ο Μπέντο στο Καζακστάν, μιλάω μέχρι και για τον Μποτία που όπως και να το κάνουμε είναι βασικός στο κέντρο της άμυνας της ομάδας. Ρίξε Ρομαό, ρίξε Σεμπά, ρίξε Καρντόσο, ρίξε πιτσιρικάδες. Εχεις μπόλικους ξεκούραστους να χρησιμοποιήσεις απόψε. Πρόσεξε αυτούς που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Διότι, όπως και να το κάνουμε, στο Europa έχεις ήδη έξι βαθμούς και μπορείς για πλάκα να τους κάνεις 9 ακόμα και αν χάσεις στην Αστάνα, αφού έχεις τη Γιανγκ Μπόις εντός έδρας. Ασε που έχεις και το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Γίνεται, δηλαδή, η δουλειά εκεί. Στο πρωτάθλημα το πράγμα είναι διαφορετικό. Οχι ότι κινδυνεύεις να μείνεις εκτός κούρσας.

Αντίθετα έχει ο Ολυμπιακός μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση πριν καν βάλουμε τα μακρυμάνικα. Πας στο +7 από τον Παναθηναϊκό, αυξάνεις ενδεχομένως τη διαφορά και από τους Πόντιους που έχουν ήδη 7 βαθμούς λιγότερους και παίζουν δύσκολα ματς και αρχίζεις τον σχεδιασμό για τη φιέστα μιας ακόμα απονομής…

Διαβάστε επίσης

Και με 11 αλλαγές μπορεί να πάρει τη νίκη

Και με 11 αλλαγές μπορεί να πάρει τη νίκη

Ο Δημήτρης Ζώρζος γράφει ότι ο Πάουλο Μπέντο διαθέτει καλές εναλλακτικές επιλογές και αυτό του δίνει την ευκαιρία να κάνει εκτεταμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα στον αγώνα με την Αστάνα.

Μην το μάθουν τα παιδιά!

Μην το μάθουν τα παιδιά!

Ο Ακατονόμαστος γράφει ότι το ντέρμπι με τον ΠΑΟ πλησιάζει και οι «πράσινοι» θα πάρουν μια ακόμα απάντηση μέσα στο γήπεδο.