Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ...

ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ...
Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 - 10:25

Άφρισαν στο sdna οι συνδαιτημόνες του Κοντονή (ναι, αυτοί που έτρωγαν μαζί του σε... μυστικό δείπνο) και όρμηξαν να φάνε τον δικαστή (ναι, τον τακτικό δικαστή, μα... αυτοί δεν μας είχαν ζαλίσει να μπούν τακτικοί δικαστές στο ποδόσφαιρο;;;) γιατί απλώς το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό διόρθωσε, όπως προβλέπει ο ΝΟΜΟΣ μια απίστευτη αδικία και μια απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ η οποία τιμωρούσε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ χωρίς το παραμικρό στοιχείο και χωρίς ΚΑΜΜΙΑ αναφορά αξιωματούχου του αγώνα σε κάτι επιλήψιμο στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς.

Τα πράγματα είναι απλά. Ήλπιζαν οι τύποι αυτοί ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί και το πραγματικό αφεντικό τους θα πανηγυρίσει. Μάλιστα οι ίδιοι σε προσωπικό επίπεδο επιβεβαίωναν σε συζητήσεις (οι Παπαθεοδώρου, οι Ασβεστάδες και όλοι οι όμοιοι τους) οτι ο Ολυμπιακός θα χάσει στα χαρτιά το πρωτάθλημα. Έλα όμως που η σκευωρία δεν τους βγήκε και μίλησε η αλήθεια. Τζάμπα (ή μάλλον όχι και τόσο τζάμπα) ξεφτιλίστηκε μια ολόκληρη ομάδα απο μια περιοχή περήφανη και μαρτυρική.

Τώρα λοιπόν, που στέκουν μπροστά σε μια τρύπα στο νερό που έκαναν όρμηξαν με λύσσα αυτά τα σκυλιά-εργολάβοι, στον πρόεδρο της δευτεροβάθμιας πειθαρχικής.

Ο διευθυντής του sdna, ο παλαιός «Πρασινοφρουρός», μάλιστα, στο ραδιόφωνο μίλησε για διαφθορά στη Δικαιοσύνη φωτογραφίζοντας ανθρώπους.

Είναι νωπές οι μνήμες απο την αντίστοιχη χυδαία επίθεση τους στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα που τόλμησε να πανηγυρίσει υπερ μιας ελληνικής ομάδας και κατά της τουρκικής που εκείνοι υποστήριζαν...

Η ίδια ρυπαρή ιστοσελίδα καλεί τον Κοντονή να παρέμβει; Πως; Προβλέπεται απο κάπου; Τι να κάνει ο Κοντονής; Να πάρει τον Καμμένο να στείλει delivery κάποιον κάπου να πάρει κατάθεση που θα αρέσει στο sdna και στα αφεντικά του;

Εδω όμως προκύπτει μείζων ζήτημα. Όταν τα φιλαράκια τα καλά του Κοντονή, που τρώνε μαζί καλαμαράκια, κάνουν επίθεση σε δικαστές με αυτό το χυδαίο τρόπο και ο Κοντονής είναι Υπουργός Δικαιοσύνης, τότε κάτι δεν πάει καλά. Τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά, γιατί ο καθένας μπορεί να υποθέσει πολλά...

Διαβάστε επίσης

Η αγωνιστική διαφορά με πέρσι

Η αγωνιστική διαφορά με πέρσι

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει ότι ο Μπέσνικ Χάσι φτιάχνει μια επιθετική ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.