Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Λεβερκούζεν «κλείδωσε»... προτεραιότητα για τον Ρέτσο!

Η Λεβερκούζεν «κλείδωσε»... προτεραιότητα για τον Ρέτσο!
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 - 19:20

Η πρόταση από τους Γερμανούς έγινε, είναι μεγάλη και τους έδωσε τον πρώτο λόγο για το μέλλον του Παναγιώτη Ρέτσου. Ή τουλάχιστον... προβάδισμα, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πει το «ναι» για την παραχώρηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού. Η Λεβερκούζεν έχει ενθουσιαστεί με τον παίκτη του Ολυμπιακού και με την προοπτική του. Οι «ασπιρίνες», κατά πολλούς η ομάδα με το κορυφαίο τμήμα σκάουτινγκ στον πλανήτη (πουλάνε πληροφορίες και σε άλλες ομάδες!), έχουν αποφασίσει ότι αξίζει να επενδύσουν πολλά εκατομμύρια για τον Ρέτσο. Και ενημέρωσαν σχετικά τον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνουμε, μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Ρούντι Φέλερ στην Ελλάδα. Πλέον θα πρέπει περιμένουμε. Τι; Πρώτα από όλα τον επαναληπτικό με την Παρτιζάν και ίσως και τα play offs του Champions League. Αλλά και κάτι ακόμη... Την πιθανότητα εμφάνισης κάποιου «μεγαθηρίου» για τον Ρέτσο. Διότι ήδη 2-3 «τέτοια» έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο «εμμονικός» με τη δουλειά, Μπέσνικ Χάσι...

Δεν είναι «χάιδεμα για τα αυτιά». Είναι η αλήθεια. Ο Μπέσνικ Χάσι είναι ένας «ψυχάκιας» της προπόνησης και της δουλειάς. Δεν σταματάει στιγμή να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και με την ομάδα του. Δεν αφήνει ημέρα που να μη δείξει σε όλους πόσο «άρρωστος» είναι με τη δουλειά στο προπονητήριο. Η χθεσινή του απάντηση στην ερώτηση «γιατί... διπλή προπόνηση για τους επιθετικούς;», ήταν ενδεικτική: «Οι διακοπές τελείωσαν τον Ιούνιο. Τώρα δουλεύουμε». Ενα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του 46χρονου τεχνικού είναι ότι ξέρει πού βρίσκεται. Και αυτό είναι από εκείνα τα μη μετρήσιμα πράγματα, που όμως... μετρούν πολύ στο γενικό σύνολο. Ειδικά σε έναν «δύσκολο» σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

-Στο σημερινό πάρτι του προέδρου στη Μύκονο αναμένονται σημαντικές παρουσίες

-Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν μαθαίνονται. Ο Ολυμπιακός ασχολείται με αρκετά... τέτοια αυτόν τον καιρό, προετοιμάζοντας το μέλλον. Εξάλλου, έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Και ειδικά φέτος, οι Πειραιώτες αποδεικνύουν με πράξεις ότι προγραμματίζουν προσεκτικά κάθε τους κίνηση.

-Ευχόμαστε χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Χρόνια καλά, με υγεία και επιτυχίες.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 30/07/2017)

Διαβάστε επίσης

Μάσα και μη μιλάς, Βασιλάκη

Μάσα και μη μιλάς, Βασιλάκη

Τα περισσότερα τμήματα πέφτουν κατηγορία γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τα παράβολα συμμετοχής. Αυτό είναι κατάντια, κύριε Βασίλη Κωνσταντίνου. Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου