Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι διαφορετικό να κάνεις κωλοτούμπα!

Είναι διαφορετικό να κάνεις κωλοτούμπα!
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 - 19:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με τις συνθήκες που δημιουργούνται θα μου επιτρέψετε να μη φοβάμαι τον Ολυμπιακό. Και δεν τον φοβάμαι γιατί είμαι βέβαιος πως και αγωνιστικά θα πεισμώσει περισσότερο, αλλά πολύ περισσότερο και ο κόσμος θα παθιαστεί πιο πολύ για το όγδοο σερί. Και ο τελευταίος δύσπιστος οπαδός του Θρύλου αντιλήφθηκε χθες ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι, όμως, εκείνο που θα «φτιάξει» περισσότερο απ’ όλα τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Και θα είναι πιο γλυκό να το πάρεις κόντρα σε όλους.

Πώς τα φέρνει, όμως, η ζωή, ε; Εκείνοι που τόσα χρόνια γκρίνιαζαν ακόμα και για ένα πλάγιο, τώρα να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Εκείνοι που έλεγαν ότι δεν θέλουν σφυρίγματα, να πανηγυρίζουν σαν τρελοί ένα πέτσινο πέναλτι και να το δικαιολογούν κιόλας. Αμέσως το χαρακτήρισαν ανθρώπινο λάθος. Ετσι ονομάζεται το λάθος που δεν γίνεται υπέρ του Ολυμπιακού. Αλήθεια, αυτοί δεν είναι που κάποτε έπεφταν κάτω, που παίκτες τους δήλωναν πως δεν θα πάνε στην Εθνική μόνο και μόνο γιατί μπορεί να τους δόθηκε ανάποδα ένα πλάγιο; Αυτοί δεν είναι που έλεγαν πως δεν θέλουν τέτοια σφυρίγματα και πως είναι διαφορετικοί; Μια χαρά το πήραν το πεναλτάκι και κάπως έτσι είναι στο +2 από τον Ολυμπιακό.

Πραγματικά, όμως, τον Θρύλο ως οργανισμό δεν τον φοβάμαι τώρα στα δύσκολα. Δεν τον φοβάμαι τώρα που κάτι τύποι σαν τον Βάτσιο κάνουν το ανθρώπινο λάθος και καταλογίζουν πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε ένα μέτρο εκτός περιοχής. Είμαι βέβαιος ότι θα αντιδράσει, ότι θα συσπειρωθεί και ότι πλέον άπαντες θα αντιληφθούν αυτό τον βρόμικο πόλεμο που έχει στηθεί εις βάρος της ομάδας του Πειραιά. Εκείνο, όμως, που σε τρελαίνει είναι η… διαφορετική κωλοτούμπα που γίνεται από τους μόνιμα αδικημένους!

ΥΓ.: Μεγάλος μάγκας ο πορτιέρο της Λαμίας, Νίκος Παπαδόπουλος. Εχοντας μπροστά του μία… τρύπια άμυνα, κρατούσε μόνος του όρθια την ομάδα του στο χθεσινό παιχνίδι.

ΥΓ.2: Στο 74’ πήρε χαμπάρι ο Βάτσιος ότι ο Τσόσιτς είχε ταράξει στην κλοτσιά τον Βάντερσον. Σε εκείνο το σημείο του έβγαλε την κίτρινη κάρτα.

ΥΓ.3: Καλά τα πάει πάντως η «εξυγίανση». Καθαρό γκολ έβαλε ο Ρισβάνης στη Λάρισα και δεν μέτρησε ποτέ.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 18/09/2017)

Διαβάστε επίσης

Ο,τι χειρότερο

Ο,τι χειρότερο

Ο Θωμάς Γεωργίου γράφει την άποψή του για το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Το θέμα είναι ο Ολυμπιακός…

Το θέμα είναι ο Ολυμπιακός…

Mε Βάτσιους, Καλογερόπουλους, Μάνταλους… Nα είστε σίγουροι ότι αν ο Ολυμπιακός βρει τον δρόμο, μια χαψιά θα τους κάνει όλους- Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος