Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ… ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ

ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ… ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 20:03
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, λόγω χειροβομβίδας που πετάχθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής, η οποία προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας και του στρατού. Πιο συγκεκριμένα η χειροβομβίδα πετάχτηκε στην είσοδο ξενοδοχείο, χτύπησε στα κάγκελα και κατέληξε πλησίον του κτιρίου. Είναι ευτύχημα που δεν εξεράγη, καθώς ήταν αμυντικού τύπου και στην περίπτωση αυτή υπήρχε περίπτωση, για την ακρίβεια θα ήταν γεγονός, να θρηνήσουμε αθώα θύματα.

Την υπόλοιπη είδηση αντιγράφουμε από το www.protothema.gr : «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση που πραγματοποίησε κλιμάκιο Πυροτεχνουργών, που ανήκουν στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) για την εξουδετέρωση χειροβομβίδας στο Ωραιόκαστρο. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που έγινε χθες σε ξενοδοχείο της περιοχής, οι πυροτεχνουργοί στην αρχή αναγνώρισαν τη χειροβομβίδα, ενώ μετά την απομάκρυναν και την εξουδετέρωσαν. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αμυντική χειροβομβίδα F1 ανατολικού τύπου».

Σύμφωνα και με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η αστυνομία ανέλαβε την υπόθεση και συνδέει το περιστατικό με μαφία του ποδοσφαίρου, επειδή το ξενοδοχείο ανήκει σε παράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας. Ηδη, ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς λαμβάνονται οι πρώτες καταθέσεις.

Σημειώνουμε ότι είναι το τρίτο περιστατικό που έγινε το τελευταίο διάστημα και προστίθεται στην αλυσίδα της βίας και των απειλών που εξελίσσεται σε μάστιγα του ποδοσφαίρου. Προηγήθηκε η επιστολή με σφαίρες στον πρόεδρο της ΕΠΟ Ευάγγελο Γραμμένο και πιο πριν ο εμπρησμός του αυτοκινήτου της διευθύντριας της ΕΠΟ, Δέσποινας Κοξένογλου, έξω από την οικία της στα Καμίνια του Πειραιά. Επαναλαμβάνουμε όλα αυτά έγιναν τελευταία, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ενός μήνα.

Ερχονται εκπλήξεις…

Η αστυνομία αναζητά τα αίτια της υπόθεσης. Όπως αναφέρουμε πιο πάνω ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες καταθέσεις, ενώ αναζητείται και υλικό από κάμερες της περιοχής, ώστε πρώτα να βρεθούν οι φυσικοί αυτουργοί και στη συνέχεια ο φυσικός ή οι φυσικοί αυτουργοί. Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές η έρευνα θα κρύβει μεγάλες εκπλήξεις, καθώς γίνεται λόγος για υπόθεση, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση σε πανελλήνια κλίμακα. Επιβάλλεται η ΕΛ.ΑΣ. να εξιχνιάσει την υπόθεση, καθώς η κατάσταση στο ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο και μπορεί να ξεφύγει.

Κεντρική σκηνή

Μπορεί το ξενοδοχείο να ανήκει σε παράγοντα ερασιτεχνικής ομάδας, όμως η αστυνομία συνδέει την υπόθεση με την κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή. Εχει σχέση με μεγάλο εσωτερικό και παρασκηνιακό πόλεμο αλλά και με προηγούμενα περιστατικά, όχι μόνο με των Γραμμένου και Κοξένογλου αλλά και με επιθέσεις και απειλές. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει η προπαγάνδα κατά καιρούς, όμως εμείς δεν θα κάνουμε το ίδιο και θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Γραμμένος για τη σφαίρα

Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος μίλησε για την απειλητική επιστολή-σοκ που περιείχε και σφαίρα και αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της κοπής της πίτας της ΕΠΣ Χίου.

Αναλυτικά: «Δεν με θίγει, με στεναχωρεί. Δεν με φοβίζει, μου προκαλεί όμως προβλήματα καθημερινότητας. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Τα προβλήματα καθημερινότητας σε σχέση με την περιφρούρηση και τα λοιπά. Είμαι παιδί του μόχθου, σπούδασα δουλεύοντας. Αν με έβαζε σε σκέψεις άλλου είδους, θα έχανα τον προσανατολισμό μου. Δεν με φοβίζει, το ξαναλέω. Είναι μέσα στην ατμόσφαιρα, κακώς βέβαια, ενός ποδοσφαίρου με σάπιες δομές. Αυτό πρέπει να αλλάξει για να πάψουν και οι επιστολές και οι σφαίρες».

Παρασκευή τα τηλεοπτικά

Συνεχίζεται το σίριαλ με την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Superleague για την επόμενη σεζόν. Και το αναφέρουμε ως… σίριαλ, επειδή έχει απασχολήσει πολλά συμβούλια. Αυτό θα συμβεί και στο ΔΣ της Παρασκευής.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 12/01/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Διαπραγμάτευση με NOVA (δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2018-19).

2/ Διάφορα».

Διαβάστε επίσης

Ασυλία στο φουλ

Ασυλία στο φουλ

Οσο η ΚΕΔ δεν στέλνει κάποιους στο σπίτι τους, τόσο διαιτητές όπως ο Διαμαντόπουλος, Βάτσιος, Καραντώνης θα συνεχίσουν σε ρυθμούς… εξυγίανσης.

Με μ.ο. 29 ματς, 6 γκολ και 5 ασίστ!

Με μ.ο. 29 ματς, 6 γκολ και 5 ασίστ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τον Μιραλάς και τα στατιστικά του στοιχεία στον Ολυμπιακό, αλλά και στην 5ετία του στην Εβερτον.

Δεν ενοχλεί τόσο η ήττα, όσο η εικόνα…

Δεν ενοχλεί τόσο η ήττα, όσο η εικόνα…

Ο Τόλης Λεούσης γράφει την άποψή του για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι αυτό που ενοχλεί είναι ότι όλοι στην ομάδα έμοιαζαν να βρίσκονται 2-3 ταχύτητες κάτω.