Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σεζόν ΔΕΝ τελείωσε ακόμη, σεβασμός στον λαό του Θρύλου

Η σεζόν ΔΕΝ τελείωσε ακόμη, σεβασμός στον λαό του Θρύλου
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 10:23

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ιδανικό μέρος για να ζει κανείς είναι η Ελλάδα, εφόσον φυσικά έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Θαυμάσιες καιρικές συνθήκες με ήλιο μήνα Φεβρουάριο, παρότι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού η 8η του συγκεκριμένου μήνα είναι μια μέρα θλίψης. 21 παιδιά χάθηκαν άδικα στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 και ποτέ δεν αποδόθηκαν ευθύνες. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Δυστυχώς από εκεί ψηλά που μας παρακολουθούν αυτοί και τα αγαπημένα μας πρόσωπα που γαλουχήθηκαν με τα ιδεώδη του Ολυμπιακού και δεν βρίσκονται πια κοντά μας, δεν θα είναι χαρούμενα με την φετινή εικόνα της ομάδας. Αλλά ούτε οι παίκτες πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχει χιλιάδες κόσμος που έχει στεναχωρηθεί και όχι επειδή χάθηκε το Κύπελλο ή επειδή μπορεί να χαθεί και ο τίτλος. Εκείνο που πειράζει είναι η ανευθυνότητα και η απροσεξία που έδειξαν σε ένα ακόμα σημαντικό ματς για την ομάδα.

Ωραία η άνεση, που ζούνε οι περισσότεροι «ερυθρόλευκοι», αλλά καλύτερο είναι να δείχνουν μέσα στο γήπεδο ότι σέβονται την φανέλα που φορούν και κυρίως τους οπαδούς, που πληρώνουν εισιτήριο από το υστέρημά τους. Γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Σίγουρα δεν είναι μόνο δικές του οι ευθύνες και καταμερίζονται ανάλογα με το πόστο που έχει ο καθένας.

Λάθη έχουν γίνει σε πολλές επιλογές και μπορεί ο καθένας να χρεώσει πολλά και στην διοίκηση, όμως μην τρελαθούμε κιόλας. Γιατί η τωρινή διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα αφήσει ποτέ η ομάδα να πέσει στην Γ’ εθνική ή στον ξεπεσμό να χρωστάει και της… Μιχαλούς και να παίρνει δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον, αυτό, πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.

Επίσης θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι Η ΣΕΖΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ και ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, αρχής γενομένης από το Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Κι αν υπάρχουν (που υπάρχουν) αγωνιστικά προβλήματα το σωστό να κάνουν όλοι κατάθεση ψυχής και να προσπαθήσουν να τα καλύψουν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι η ζωή δεν είναι μόνο χαρές και το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο νίκες και τίτλους. Θέλει και απαιτεί, όμως, όσοι βρίσκονται στον σύλλογο να τιμούν τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο με όλες τους τις δυνάμεις.

Την Κυριακή το ματς με τον Ατρόμητο είναι κομβικό και θα ακολουθήσουν εκείνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Ο κόσμος θα είναι δίπλα και θα στηρίξει, αρκεί να δει πολεμιστές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να μεμψιμοιρεί, αλλά να δίνει τις μάχες κόντρα σε όλους και όλα. Γι’ αυτό και είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και έχει 44 πρωταθλήματα και όλοι άλλοι 37… Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει από μία κακή σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Το σταυροδρόμι του Περιστερίου και η αλλαγή στρατηγικής

Το σταυροδρόμι του Περιστερίου και η αλλαγή στρατηγικής

Τίποτα δεν έχει τελειώσει στις 10 αγωνιστικές που απομένουν για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ανασυνταχθεί και εφόσον τα καταφέρει θα πάρει τον τίτλο. Ωστόσο, κι αυτό αν δεν συμβεί οι αποφάσεις έχουν παρθεί από την διοίκηση. Γράφει ο Δημήτρης Ζώρζος

Σούπερ ξεφτίλα με τους δανεικούς

Σούπερ ξεφτίλα με τους δανεικούς

Ωμά και προκλητικά ο πρόεδρος του Ατρομήτου παραδέχθηκε συμφωνία. «Δεν θα παίξουν οι τρεις κόντρα στον ΠΑΟΚ», δήλωσε στις 15 Ιανουαρίου ο Βασίλης Μπέτσης.