Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρόμος στην ΕΠΟ ενόψει Εθνικής

Τρόμος στην ΕΠΟ ενόψει Εθνικής
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 - 23:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στις 23 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί φιλικό της Εθνικής με την Ελβετία, τη στιγμή που στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του κραυγάζουν για την τιμωρία (μηδενισμός, -3 βαθμοί, δυο αγωνιστικές) που επιβλήθηκε για τον τραυματισμό του Γκαρθία και κάποιοι στην ΕΠΟ άρχισαν να ανησυχούν. Για την ακρίβεια τρομάζουν στο ενδεχόμενο να μείνει η τιμωρία και παράλληλα τι μπορεί να συμβεί στο πλαίσιο του συγκεκριμένου αγώνα. Αν δηλαδή θα υπάρξουν αντιδράσεις. Όμως, είναι αργά να αλλάξουν έδρα επειδή κλείστηκαν ξενοδοχεία κτλ.

Ζητούνται εγγυήσεις

Σε περίπτωση που η ποινή παραμείνει θα είναι σε θέση ο ΠΑΟΚ να εγγυηθεί ενόψει του αγώνα της Εθνικής με την Ελβετία; Ποιες εγγυήσεις μπορεί να δώσει μια ΠΑΕ οι οπαδοί της οποίας κρέμασαν μέχρι και σκούτερ στην κερκίδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό; Μάλιστα δεν έλειψε μέχρι και η εισβολή, καθώς κάποιοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σημαία Βουλγαρίας. Αρα, τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά, ούτε τα θέματα λύνονται με προσευχές και νότες αισιοδοξίας.

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο Τριπόλεως

Σκάνδαλο Τριπόλεως

Με τον Πλατανιά δεν υπήρχαν στοιχεία και ο Ολυμπιακός πήγε κατηγορούμενος μετά από σκευωρία

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται και εκβιάζουν τη Δικαιοσύνη για να μειωθεί η τιμωρία του ΠΑΟΚ! (pics)

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται και εκβιάζουν τη Δικαιοσύνη για να μειωθεί η τιμωρία του ΠΑΟΚ! (pics)

Απίστευτες, εμετικές αναρτήσεις στα social media από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Μάρκο Μπόλαρη και Δημήτρη Μάρδα, με ύβρεις και ψέματα εναντίον αθλητικής δικαιοσύνης και Ολυμπιακού!