Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο Τριπόλεως

Σκάνδαλο Τριπόλεως
Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 00:12

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οσα έγιναν στην Τρίπολη μετά τη λήξη του αγώνα Αστέρας-ΠΑΟΚ 3-2 δημιουργούν αποστροφή προς το ποδόσφαιρο και μάλιστα χωρίς αμφιβολία. Μόνο που αρκετοί κρατούν χαμηλούς τόνους και είναι οι ίδιοι που τους σήκωσαν για το περσινό ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά και παρότι δεν υπήρχαν στοιχεία η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πήγε κατηγορούμενη. Όμως, για τον αγώνα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες. Παρόλα αυτά σε απολογία κλήθηκε μόνο ο φροντιστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για να θυμίσουμε τι έγινε, αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα gazzetta.gr: «Ξύλο παραγόντων με παίκτες στην Τρίπολη μετά τη λήξη», είναι ο τίτλος, ενώ ο υπότιτλος μας πληροφορεί: «Σκηνές ροκ μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έρχονται στα χέρια με τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης».

Διαβάστε και το κείμενο: Ενταση υπήρξε στο φινάλε της αναμέτρησης, μεταξύ του γενικού αρχηγού του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Νίκου Καλτσά του Αστέρα.

Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, η «φωτιά» επεκτάθηκε, καθώς στον καυγά μπήκαν και άλλοι παίκτες αλλά και παράγοντες των δύο ομάδων.

Ο Μπέρτος έπιασε από τον λαιμό κι έριξε στο έδαφος τον «σβούρα», ο Λουτσέσκου έξαλλος ζητούσε τον λόγο από τον παίκτη της Τρίπολης και γενικά... κόσμος και κοσμάκης μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο μπροστά από τη φυσούνα σε... arena! Προς στιγμήν επικράτησε πανικός, αλλά μετά από μερικά λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν».

Διαβάστε επίσης

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται και εκβιάζουν τη Δικαιοσύνη για να μειωθεί η τιμωρία του ΠΑΟΚ! (pics)

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται και εκβιάζουν τη Δικαιοσύνη για να μειωθεί η τιμωρία του ΠΑΟΚ! (pics)

Απίστευτες, εμετικές αναρτήσεις στα social media από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Μάρκο Μπόλαρη και Δημήτρη Μάρδα, με ύβρεις και ψέματα εναντίον αθλητικής δικαιοσύνης και Ολυμπιακού!