Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ήθελε Σαλπιγγίδη ο Βαλβέρδε!

Θα ήθελε Σαλπιγγίδη ο Βαλβέρδε!
Τρίτη, 24 Μαΐου 2011 - 22:59

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ είναι από πηγή γκαραντί. Ενας Ελληνας επιθετικός που θα ήθελε ο Βαλβέρδε είναι ο Σαλπιγγίδης!

  • Ναι, από τον ΠΑΟΚ ναι μεν γουστάρει πολύ τον Βιεϊρίνια και τον έχει σαν πρώτη επιλογή από τον ελληνικό χώρο, ωστόσο θα του άρεσε και η ιδέα του Σαλπιγγίδη με το σκεπτικό της απόκτησης ενός γρήγορου, κινητικού σέντερ φορ, που να έρχεται κοντά στο γκολ. Μάλιστα, είναι ο δεύτερος ξένος προπονητής του Ολυμπιακού (πρώτος ο Σόλιντ), που έχει πει ότι θα ήθελε τον Ελληνα διεθνή φορ στο Ρέντη.

  • Πάντως, ούτως ή άλλως, μάλλον μιλάμε για μία περίπτωση που δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες, για πολλούς και διάφορους λόγους. Και με τον 30χρονο πια Σαλπιγγίδη να έχει υπογράψει-επιστρέψει μόλις έναν χρόνο πριν στον ΠΑΟΚ. Την δε τελευταία διετία να έχει βάλει λίγα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και επανειλημμένως να έχει προκαλέσει τα σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού και του Τύπου του Ολυμπιακού.

  • Το μεγάλο κόλπο από τον ΠΑΟΚ είναι ο Πορτογάλος.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον ΓΑΥΡΟ στις 19/5/2011)

Διαβάστε επίσης

Που να πάμε με αυτούς;

Που να πάμε με αυτούς;

Παράγοντες σαν τον Αδαμίδη με συμπεριφορά… Κατίνας τραβάνε πολλά χρόνια πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν καταλαβαίνω...

Δεν καταλαβαίνω...

...σε τι αποσκοπεί όλη αυτή η πρεμούρα των Γιαννακόπουλων να «προαναγγέλλουν» με αλλεπάλληλες συνεντεύξεις (που ενίοτε αναπαράγονται και από… «Oλυμπιακά» ΜΜΕ) την «αποχώρησή τους» από το μπάσκετ του Παναθηναϊκού την παραμονή του τελικού και λίγες μέρες πριν από τα πλέι οφ του πρωταθλήματος;