Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος του ΣΕΦ, τα γιαούρτια και ένα «γλέντι» στον Μπούκουρα για τα μάτια σας!

Ο κόσμος του ΣΕΦ, τα γιαούρτια και ένα «γλέντι» στον Μπούκουρα για τα μάτια σας!
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 20:15

Απολαύστε το ρεσιτάλ Μπούκουρα: Υψώνει το δάχτυλο στο κοινό που έσπασε το ρεκόρ των sold out, μιλάει για στήριξη του κόσμου του ΠΑΟ στα δύσκολα, όταν όλη τη χρονιά στο ΟΑΚΑ ακούγαμε το αντίλαλο από τις σόλες και καταλήγει λέγοντας «Σιγά, τα γιαούρτια δεν είναι φονικό όπλο»! Η Αθλητική διαπλοκή τον «γλεντάει» για τα μάτια σας μόνο...

Παπαθεοδώρου, Νικολογιάννης, Κόλκας, Κουβόπουλος είναι τα μεγαλύτερα ονόματα της αντιολυμπιακής dream team του SDNA. Παρόλα αυτά, ο κ. Χρήστος Μπούκουρας, αν και πιο χαμηλόβαθμος, είναι ίσως ο πιο φιλόδοξος από όλους. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι στα κείμενά του, εκτίθεται απροκάλυπτα χωρίς να έχει ταβάνι.

Μετά τον δεύτερο τελικό της basket league ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο συντάκτης του SDNA σταμάτησε προς το παρόν να μοντάρει βίντεο με διαιτητικές αποφάσεις, όπως έκανε στο ΣΕΦ. Τσιμουδιά για την σκανδαλώδη αποβολή του Γουόκαπ και τα υπόλοιπα διαιτητικά έκτροπα του ΟΑΚΑ. Κάπως έτσι έχει πετύχει το μεγάλο όραμα κάθε δημοσιογράφου, να τον ποστάρει στα stories του ο Δ. Γιαννακόπουλος! Ναι, το site της αλήθειας έχει ρεκόρ κοινοποιήσεων από τον ιδιοκτήτη μίας ΚΑΕ! Ίσως το «Πόση αλήθεια αντέχεις», θα έπρεπε να μεταβληθεί σε «Πόσα stories αντέχεις».

Οπότε, αφού σταμάτησε ο κ. Μπούκουρας να μοντάρει βίντεο, ξεκίνησε και πάλι τα αφηγήματα. Έγραψε λοιπόν ένα κείμενο με επιλεγμένες φωτογραφίες (που θα έκαναν και τον Τάσο Μπιρσίμ να κοκκινίζει από ντροπή), ισχυριζόμενος ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, ήταν περισσότερος από τον κόσμο του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ, καταλήγοντας στα συμπεράσματα που θέλει, όπως ότι ο Ολυμπιακός δήθεν δεν έχει μπασκετικό κοινό αν και καλύτερη ομάδα, ενώ ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μπασκετικό κοινό, καθώς στηρίζει σε χρονιές δύσκολες, όπως η φετινή:

Το πρώτο που «παρέλειψε» να πει ο κ. Μπούκουρας, ήταν ότι το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο στον πρώτο τελικό, παρότι ο αγώνας έγινε μέσα σε θερινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και μόλις για λίγα εισιτήρια δεν έγινε sold out στο ΣΕΦ:

Η ζωή όμως φροντίζει να κάνει πλάκα και να «γλεντάει» όσους ανοίγουν το στόμα τους αμετροεπώς, έτσι για το game 3 του ΣΕΦ που θα γίνει αύριο (11/06), έγινε sold out από τους οπαδούς του Ολυμπιακού μόλις δύο ώρες μετά το άρθρο Μπούκουρα:

Στο κείμενό του, ο συντάκτης του SDNA ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν και πάλι εκεί παρά τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει φέτος:



Ειλικρινά ο κ. Μπούκουρας μάλλον έχει χάσει κάθε μέτρο και παραληρεί. Ακόμα και μέλη της Θύρας 13 να έγραφαν αυτό το κείμενο, δεν θα έλεγαν τέτοια ψέματα. Ο λόγος είναι ότι το κλειστό του ΟΑΚΑ ήταν ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΔΕΙΟ, καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν που πράγματι ήταν δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Οι περισσότεροι αγώνες έγιναν μεταξύ συγγενών και φίλων, σαν να ήταν αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων, με τον αντίλαλο από τις σόλες των παπουτσιών να αντηχεί σε κάθε αγώνα:

Ναι φίλες και φίλοι, αυτό είναι το... «μπασκετικό» κοινό του Παναθηναϊκού που στηρίζει στα δύσκολα κατά τον Μπούκουρα! Οι πανηγυρτζήδες που θυμήθηκαν, μετά από μία δεκαετία, το ποδόσφαιρο στην ελπίδα ενός πρωταθλήματος που χάθηκε με οδυνηρό τρόπο στο Καραϊσκάκη, ενώ τόσα χρόνια έβλεπαν την πλάτη ακόμα και της προσέλευσης του «Βικελίδης». Αλλά το κλειστό του ΟΑΚΑ μόνιμα άδειο. Δεν πάτησαν ούτε οι οπαδοί, ούτε ο ιδιοκτήτης!

Και όμως ο Μπούκουρας γράφει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μπασκετικό κοινό!

Όλα αυτά, ενώ φέτος το ΟΑΚΑ ήταν όπως είδαμε άδειο και ο Ολυμπιακός φέτος έφτασε σε συνεχόμενες επιδόσεις μέχρι και πέντε σερί sold out στο ΣΕΦ. Πότε πέτυχε κάτι αντίστοιχο ο Παναθηναϊκός;

Ναι, ο Μπούκουρας μιλάει για στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού στα δύσκολα!

Τα «δύσκολα» κ. Μπούκουρα δεν είναι να μαζεύεσαι στο ΟΑΚΑ για να προσπαθήσεις να σπάσεις το 14-0 του δυνάστη σου. Ούτε είναι «δύσκολα» να κάνεις sold out στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της Euroleague όπου έφαγες 71-95 στο κεφάλι. Τα δύσκολα είναι να στηρίζεις την ομάδα στους υπόλοιπους αγώνες, όπου ακουγόταν ο αντίλαλος λες και βλέπαμε αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα Β' τοπικού σε ακριτικό νησί:

Μήπως να θυμίσουμε τον φετινό αγώνα Παναθηναϊκού-Μπάγερν στο ΟΑΚΑ για την Euroleague, όπου σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας;

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Μπούκουρας κάνει κοπτοραπτική με τις προσελεύσεις των φιλάθλων, όπως κάνει και με τα βίντεο των διαιτητικών αποφάσεων.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε το εξής: Στις 10 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την 12η αγωνιστική της Euroleague, για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερους φιλάθλους στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο συγκριτικά με τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βίρτους Μπολόνια για την ίδια αγωνιστική στο ΣΕΦ. Μέχρι εκείνη τη μέρα, ο Ολυμπιακός είχε πάντα περισσότερο κόσμο και έριχνε +2.000 περισσότερα εισιτήρια κατά Μ.Ο. ανά αγώνα συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό.

Και όμως, ο Μπούκουρας είχε ξεσαλώσει και τότε. Θυμηθείτε τι έγραφε:

Για να επιστρέψουμε στο χθεσινό άρθρο του Μπούκουρα, το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η αναφορά του στα γιαούρτια και στα νερά που έριξαν οι οπαδοί του ΠΑΟ στον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού:

Έφτασε λοιπόν στο σημείο να εξυμνεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη στην ομάδα τους χωρίς επιθέσεις, καθώς «τα γιαούρτια δεν αποτελούν φονικά όπλα»! Ούτε για τους τύπους δεν καταδίκασε τις ρίψεις γιαουρτιών σε επαγγελματίες αθλητές, αλλά επέλεξε να κλείσει το μάτι στους οργανωμένους!

Αλήθεια αυτή είναι η θέση του «site της αλήθειας»; Ότι δεν μας ενοχλούν τα γιαούρτια, γιατί δεν είναι φονικά όπλα; Δηλαδή μόνο οι δολοφονίες είναι καταδικαστέες; Να πούμε και ευχαριστώ που δεν δολοφόνησαν κανέναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού; Να εξυμνούμε τους οπαδούς που ρίχνουν γιαούρτια, γιατί το γιαούρτι δεν σκοτώνει; Έτσι θα αντιδρούσε ο ίδιος αν γιαούρτωναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ; Ή ακόμα περισσότερο αν κάποιος έκανε την απαράδεκτη ενέργεια να γιαουρτώσει τον ίδιο;

Πλέον, ακόμα και οι εποχές που έγραφε η «Πράσινη» ότι ο Ολυμπιακός νίκησε την... Ατλέτικο Κερατσινίου, αναφερόμενη στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και φιναλίστ του Τσάμπιονς λιγκ, φαντάζουν πιο σοβαρές...

Διαβάστε επίσης

Υποκρισία: Άθλημα παναθηναϊκό

Υποκρισία: Άθλημα παναθηναϊκό

Κάποιοι υψώνουν το δάχτυλο για ηθική και η Αθλητική διαπλοκή τους θυμίζει: Ο εφευρέτης της αλητείας, το «θέλω διαιτησία 100-0», το κόκκινο στρινγκ, «στον τάφο η γυναίκα σου και το παιδί σου» και οι οπαδοί που βρίζουν νεκρούς, απειλούν γυναίκες με βιασμό και λιντσάρουν παίκτες. ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ!

Να γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ΜΙΚΡΟΣ σύλλογος!

Να γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ΜΙΚΡΟΣ σύλλογος!

Σφαγή 100-0, χωρίς Σλούκα, Γουόκαπ, Βεζένκοβ και με κλίμα τρομοκρατίας. Μόνο έτσι μπορούσε ο Παναθηναϊκός να μειώσει στο σπίτι του σε 14-1, με το ζόρι και είναι μικρή ομάδα γιατί λίγο έλλειψε να βγουν στην Ομόνοια να το γιορτάσουν. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει...

Αυτό που σας πονάει δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά το 14-0...

Αυτό που σας πονάει δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά το 14-0...

Η ταπείνωση της Θύρας 13, οι μεγαλοστομίες Συρίγου, Κουβόπουλου, η ομολογία Γιαννακόπουλου ότι θέλει 100-0, το «χαστούκι» που τους έριξε ο Γκριγκόνις και η «πράσινη» ψύχωση να σταματήσει το σοκ και δέος του ερυθρόλευκου σερί...