Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το SDNA και το «μπασκετικό κοινό» που ΦΤΥΝΕΙ την ομάδα του και σπάει το γήπεδο στα δύσκολα

Το SDNA και το «μπασκετικό κοινό» που ΦΤΥΝΕΙ την ομάδα του και σπάει το γήπεδο στα δύσκολα
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 21:58

Το «μπασκετικό» κοινό του Παναθηναϊκού τα σπάει για να μην φάει πενηντάρες και φτύνει την ομάδα του στα δύσκολα και τα εύκολα, ενώ ο κόσμος του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία. Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει ντοκουμέντα που γελοιοποιούν για μία ακόμα φορά τα «πορτοκαλί» αφηγήματα!

Όπως θα έχετε προσέξει, αυτή η στήλη δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Σας επιφυλάσσουμε λοιπόν ένα ακόμα ξεμπρόστιασμα για τα ψέματα και τα αφηγήματα που διαβάσαμε ξανά σήμερα σε οπαδική ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού που δυσκολεύεται ακόμα να αλλάξει τα χρώματά της από το πορτοκαλί στο πράσινο.

Εισαγωγικά να αναφέρουμε ότι κάτι τέτοια άρθρα επιπέδου «Πράσινης» και «Ατλέτικο Κερατσινίου», δεν πρέπει να προκαλούν μίσος, αλλά γέλιο και διασκέδαση.

Ο λόγος είναι ότι τα κείμενα αυτά αποδεικνύουν πόσο τους έχει πονέσει η νέα δυναστεία που έχει χτιστεί στο Ελληνικό μπάσκετ, πόσο τους έχει «τσούξει» το 5/5 των τίτλων που πλέον καταλήγουν μαζικά στον Πειραιά, πόσο έχουν ζηλέψει τις σταθερές συμμετοχές σε final four όπου έχουν να πάνε 12 χρόνια, πόσο τους έχει ενοχλήσει που η Ευρώπη αναγνωρίζει ως πρέσβη της Ελλάδας τον Ολυμπιακό και όχι τον καρπαζοεισπράκτορα της προτελευταίας θέσεις με τις 30άρες από την Άλμπα, πόσο τους έχει ταπεινώσει το 16-1 που θα ήταν 16-0 χωρίς τη σφαγή του ΟΑΚΑ με την αποβολή του Γουόκαπ, κτλ.

Φυσικά, όποιος έχει μάτια, βλέπει. Χθες στο ΣΕΦ έγινε sold out σε φιέστα και όχι σε κάποιον κρίσιμο αγώνα. Υπήρξαν λοιπόν οπαδοί από την επαρχία που αγόρασαν εισιτήρια για να στηρίξουν τον ερασιτέχνη, παρότι δεν μπορούσαν να κατέβουν στον Πειραιά, καθώς και κάποια διαρκείας που δεν μπόρεσαν να έρθουν. Ο Ολυμπιακός δεν είχε τις πόρτες ανοιχτές και πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια χωρίς να έχει αγώνα. Εν τέλει, το γήπεδο ήταν σχεδόν κατάμεστο και οι οπαδοί που βρέθηκαν στο ΣΕΦ ήταν πάνω από 10.000 και όχι 9.000, όπως γράφουν. Δεν περιμέναμε να τα πάνε καλά με τους αριθμούς, δεν τα πήγαν ποτέ καλά...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τέταρτο τελικό της προηγούμενης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, δεν βρέθηκαν πάνω από 12.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό, παρότι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου επαναλάμβανε με ακούραστο ρυθμό στην ΕΡΤ, ότι στο γήπεδο βρέθηκαν 17.500 θεατές!

Ο κ. Μπούκουρας καθόταν να ψάχνει λοιπόν άδεια καρεκλάκια στη φιέστα για να γεννήσει αφηγήματα, όπως την κλασική «ψύχωση» που έχει να αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει μπασκετικό κοινό!

.

Το μπασκετικό κοινό φίλες και φίλοι το έχει ο Παναθηναϊκός. Ας το θυμηθούμε λίγο:

ΤΟ «ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ» ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ 2019, ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ «ΕΡΙΞΑΝ» ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

ΤΟ «ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ» ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΔΕΙΟ:

ΤΟ «ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ» ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2019 ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΟΑΚΑ:

ΤΟ «ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ» ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ 30ΑΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 50ΑΡΑ

ΤΟ «ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ» ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

ΤΟ «ΑΜΠΑΣΚΕΤΟ» ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΕΡΙ SOLD OUT

ΤΟ «ΑΜΠΑΣΚΕΤΟ ΚΟΙΝΟ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΤΟ «ΑΜΠΑΣΚΕΤΟ» ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΤΟ «ΑΜΠΑΣΚΕΤΟ ΚΟΙΝΟ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΤΟ «ΑΜΠΑΣΚΕΤΟ ΚΟΙΝΟ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ»

«ΠΑΡΟΔΙΚΗ ΜΟΔΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Στο τέλος, το διαβάσαμε και αυτό. «Παροδική μόδα» το μπάσκετ:

Όχι δεν το λέει για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν άδειο το ΟΑΚΑ για έναν χρόνο και ακούγαμε τις σόλες από τα παπούτσια των αθλητών. Το λέει για τον κόσμο του Ολυμπιακού που από το 1992 γράφει ιστορία στο ΣΕΦ, με αποκορύφωμα το 1994 και το 1995 όταν πραγματοποιούσε πανευρωπαϊκά ρεκόρ εισιτηρίων ενώ ο Παναθηναϊκός πάλευε να γεμίσει το κλειστό της Γλυφάδας. Ίσως τότε ο κ. Μπούκουρας να ήταν αγέννητος...

Το λέει για τον κόσμο του Ολυμπιακού και όχι για τους πανηγυρτζήδες του Παναθηναϊκού που τόσα χρόνια έβλεπαν την πλάτη του Άρη και φέτος ξαφνικά θυμήθηκαν το ποδόσφαιρο, για να μείνουν με τον Ρέαμπτσιουκ στο χέρι...

- Είστε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού που κατέληξε έτσι μετά την πτώση μίας διοίκησης ομοσπονδίας.

- Είστε ο καρπαζοεισπράκτορας της Ευρώπης, τερματίζοντας στον πάτο και νοσταλγείτε τα final four όπως ο Άρης τα 80s.

- Ο κόσμος σας ΦΤΥΝΕΙ αντί να στηρίζει στα δύσκολα.

- Ο κόσμος σας σπάει το γήπεδο του για να αποφύγει 50άρες.

- Το 16-1 θα σας στοιχειώνει για πάντα.

- Το διαχρονικό 16-7 στην Ευρώπη επίσης θα σας στοιχειώνει για πάντα.

- Υποσχεθήκατε ότι ο σερίφης θα βάλει την τάξη και φάγατε σφαλιάρες όλη τη σεζόν.

Ασχοληθείτε λοιπόν με την ανυπαρξία σας και αφήστε αν υπήρξαν 100 ή 200 άδεια καρεκλάκια οπαδών από την επαρχία!

Διαβάστε επίσης

Η Τσικνοπέμπτη στον Αγ. Θωμά, ο Ρέαμπτσουκ και η ξεφτίλα του ΟΑΚΑ...

Η Τσικνοπέμπτη στον Αγ. Θωμά, ο Ρέαμπτσουκ και η ξεφτίλα του ΟΑΚΑ...

Ένα μεσημέρι Τσικνοπέμπτης στον Άγιο Θωμά γκρεμίστηκε το όνειρο του πρώτου ευρωπαϊκού στον ερασιτέχνη, ένας Μολδαβός μπακ γκρέμισε το όνειρο του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια στο ποδόσφαιρο και ένα βράδυ του Ιούνη έσπασαν το ΟΑΚΑ για να μην φάνε +50 από τον δυνάστη τους στο 16-1 του μπάσκετ. Κυρίες και κύριοι, ο φετινός Παναθηναϊκός!

«Μέχρι Τέλους»: Ο Γιάννης Ρίτσος νίκησε τον Νίνο Ξυπολιτά...

«Μέχρι Τέλους»: Ο Γιάννης Ρίτσος νίκησε τον Νίνο Ξυπολιτά...

Ο ένας κόσμος είχε 100-0, κατάρες για αγέννητα παιδιά, κόκκινα στρινγκ και σπασμένο ΟΑΚΑ. Ο άλλος κόσμος είχε μάχη, πίστη, αξία, ικανότητα, ποιότητα και ήθος. Το «Μέχρι τέλους» νίκησε τόσο εύκολα, όσο ένα ποίημα του Γιάννη Ρίτσου ένα τραγούδι του Νίνο Ξυπολιτά...