Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαός «αμπάσκετος», «ηγέτης» τελειωμένος, ομάδα loser: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Λαός «αμπάσκετος», «ηγέτης» τελειωμένος, ομάδα loser: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 - 12:50

Η ταπείνωση του Sloser, η δικαίωση Μπαρτζώκα και το «αμπάσκετο» κοινό. Έχει βάλει όλη η διεθνής κοινότητα στο στόχαστρο τον πράσινο θίασο; Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει απολαυστικά...

Για ένα ακόμα βράδυ, γέλασε ο κάθε πικραμένος με τη νέα παράσταση του πράσινου γελωτοποιού της Ευρώπης. Η προερχόμενη από εμπόλεμη χώρα Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε με 81-86 στο κλειστό του ΟΑΚΑ την πιο loser ομάδα του Ελληνικού αθλητισμού που είναι ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πλέον η χρονιά εξελίσσεται στο απόλυτο φιάσκο.

Η μεταγραφή Σλούκα αποδεικνύεται το φιάσκο του αιώνα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού γυρίζει την πλάτη στην ομάδα, το συνονθύλευμα του Αταμάν εξελίσσεται σε μπασκετικό θίασο και τα δημοσιογραφικά φερέφωνα προσπαθούν να συμμαζέψουν τα αζυμμάζευτα.

Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει:

1. SLOSER/SLOUCASH:
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ

Ο Κώστας Σλούκας είχε χθες άλλη μία τραγική βραδιά στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Τα ποσοστά του ήταν αισχρά με 1/5 δίποντα, 1/6 τρίποντα και 4/7 βολές, ενώ είχε και 2 λάθη.

Αποκορύφωμα ήταν η χαμένη βολή στο τέλος της παράτασης που θα μπορούσε να ισοφαρίσει το σκορ. Για μία ακόμα φορά, μίλησε η loser ψυχή του 34χρονου αθλητή, όπως και στο άστοχο buzzer beater με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Κανένας ηγέτης» με τέτοια εικόνα, ιδίως στα κρίσιμα λεπτά της παράτασης. Αλήθεια, μπορεί να φανταστεί κανείς τον Σπανούλη ή ακόμα και τον Διαμαντίδη να είχαν τέτοια εικόνα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο κρίσιμο σημείο των βολών;

Ο Σλούκας αποτελεί το δεύτερο ακριβότερο συμβόλαιο της Ευρώπης, αλλά η εικόνα του είναι ενός εξαιρετικά μέτριου παίκτη που κάνει τεράστια ζημιά στην ομάδα του.

Δείτε ενδεικτικά τι έχει προσφέρει σε όλους τους φετινούς επίσημους αγώνες της ομάδας του:

1. 29/09/2023: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 64-77 (ημιτελικός super cup)
Μέτρια εμφάνιση παρά τη νίκη της ομάδας του. Σημείωσε μόλις 8 πόντους.

2. 30/09/2023: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 75-51 (τελικός super cup)
Πολύ κακή εμφάνιση με μόλις 9 πόντους και 0/5 τρίποντα!

3. 06/10/2023: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 78-88 (Euroleague)
Ο Σλούκας συνέβαλε τα μέγιστα στη νέα ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό:

-Η λάθος πάσα του στον Λεσόρ, 64 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας, με το σκορ 74-72 υπέρ του Παναθηναϊκού, σε φάση που θα μπορούσε να χαρίσει ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.

- Το επιθετικό φάουλ του Σλούκα στον Γουόκαπ 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας με το σκορ ισόπαλο 74-74.

- Η εγωιστική και αποτυχημένη απόπειρα για buzzer beater στην κανονική διάρκεια, αφού πρώτα διέσχισε όλο το γήπεδο χωρίς πάσα, σε μια απεγνωσμένη απόπειρα να φανεί ως ο άνθρωπος που δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

- Το λάθος του στο κλέψιμο από τον Γουόκαπ, μετά από 1 λεπτό παράτασης με το σκορ 74-74, που οδήγησε αμέσως στο καταιγιστικό σερί του Ολυμπιακού.

- Η τάπα από τον Μιλουτίνοφ, 02:39 πριν το τέλος της παράτασης, με το σκορ στο 74-79 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να μειώσει και να διατηρήσει την απόσταση σε ένα σουτ. Εκεί κάηκαν όλες οι ελπίδες του τριφυλλιού και ο Ολυμπιακός κλείδωσε τη νίκη.

Σε όλα αυτά προσθέστε το ατομικό, αρνητικό ρεκόρ του Σλούκα με 7 λάθη σε όλο τον αγώνα!

4. 09/10/2023: Παναθηναϊκός-Μαρούσι 82-71 (basket league)
Στον αγώνα με το Μαρούσι ξεκίνησαν οι τραυματισμοί και οι ενοχλήσεις και ο Σλούκας αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στα μέσα της πρώτης περιόδου με μηδέν πόντους:

5. 12/10/2023: Παναθηναϊκός-Μπάγερν 78-71 (basket league)
Δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

6. 14/10/2023: Περιστέρι-Παναθηναϊκός 64-66 (basket league)
Δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

7. 17/10/2023: Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός 83-69
Τραγική εμφάνιση με 4 πόντους και 4 λάθη:

8. 20/10/2023: Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 81-86
Τραγική εμφάνιση με ποσοστά Καλαϊτζάκη και αστοχία στην κρίσιμη βολή.

2. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Από τη μία ο back to back βραβευμένος κορυφαίος προπονητής της Euroleague Γιώργος Μπαρτζώκας και από την άλλη ο υπάλληλος του Παπαθεοδώρου στο SDNA, Χρήστος Μπούκουρας. Ποιος έχει περισσότερες μπασκετικές γνώσεις; Μα φυσικά ο Μπούκουρας!

Στις 11 Αυγούστου, ο Μπούκουρας έκανε λόγο για «δικαιολογίες» ότι δεν ταιριάζει ο Σλούκας στο πλάνο Μπαρτζώκα, οι οποίες «καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος»:

Στις 14 Οκτωβρίου, μετά την ήττα του αποδεκατισμένου Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα, ο ίδιος άνθρωπος βγήκε από το καβούκι του και αναφέρθηκε ειρωνικά στα ΜΜΕ που μιλούσαν για απόλυτη δικαίωση του Μπαρτζώκα στο θέμα Σλούκα:

Ποιος δικαιώνεται τελικά;

3. ΛΑΟΣ «ΑΜΠΑΣΚΕΤΟΣ»

Θυμάστε τα παραληρήματα που διαβάζαμε ότι το κοινό του Παναθηναϊκού είναι «μπασκετικό», αλλά του Ολυμπιακού όχι;

Για μία ακόμα φορα, διασύρθηκαν από την ίδια τη ζωή χθες το βράδυ:

Μάλλον ο χθεσινός αγώνας έγινε στη λωρίδα της Γάζας, δεν εξηγείται αλλιώς η δικαιολογία που διαβάσαμε για την απουσία του «μπασκετικού κοινού»:

Ο αγώνας διεξήχθη μεταξύ συγγενών και φίλων, στην κερκίδα επικρατούσε νεκρική σιγή, ειδικά στην παράταση και το γκελ της μπάλας έκανε αντίλαλο. Μάλλον το «μπασκετικό κοινό» είχε πάθει αφωνία από την εμετική αγωνιστική εικόνα και τα όνειρα για «κατάμεστο ΟΑΚΑ» και «παναθηναϊκή παραμυθούπολη», έμειναν να συνοδεύουν τις σκέψεις του Δ. Γιαννακόπουλου, την ώρα που έτρωγε το κατσικάκι του, μετά τη συνέντευξή του στο SDNA στις 31 Ιουλίου...

Φυσικά, τα περί φόβου για το μεσανατολικό, αποτελούν αστειότητες. Μπορεί ο λαός του Παναθηναϊκού να μην φημίζεται για τη γενναιότητά του, αλλά οι λόγοι που το ΟΑΚΑ ήταν άδειο, ήταν δύο: Πρώτον τα απανωτά αγωνιστικά στραπάτσα και δεύτερον οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων που έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου της ομάδας.

Δείτε ενδεικτικά ορισμένα σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός-Μπάγερν:

Η ΚΑΕ «γδύνει» τον κόσμο, μήπως καλύψει το συμβόλαιο του τελειωμένου 34χρονου παίκτη (που αντί για 500.000 το χρόνο παίρνει 3 εκατομμύρια) και τελικά το ΟΑΚΑ γεμίζει ΜΟΝΟ όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, για να φύγουν ΠΑΝΤΑ με σκυμμένο το κεφάλι.

Αντίθετα, το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο τόσο στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα όσο και στον αγώνα με την Παρτιζάν, όπως και πέρυσι στα απανωτά sold out, για να μην αναφερθούμε στις εκδρομές στα final four.

Γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι και «ποδοσφαιρικός» και «μπασκετικός» και «ερασιτεχνικός». Είναι κόσμος Ολυμπιακός! Δεν είναι πανηγυρτζήδες, όπως κάποιοι άλλοι, οι οποίοι ανακάλυψαν πέρυσι το ποδόσφαιρο μετά από 10 χρόνια που η Λεωφόρος ήταν πίσω στα εισιτήρια ακόμα και από το «Βικελίδης».

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Δεν γίνεται να αφήσουμε ασχολίαστες τις νέες συνωμοσιολογίες. Όσο περισσότερο ταπεινώνεται ο οργανισμός του Παναθηναϊκού, τόσο πιο πολύ κατηγορεί διαιτητές και ομοσπονδίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αγωνιστικός διασυρμός, τόσο πιο πολύ κλαίνε σαν τις χήρες.

Χθες ο Γιαννακόπουλος μιλούσε για έλλειψη σεβασμού:

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός σπρώχτηκε αισχρά χθες από τη διαιτησία, καθώς δεν καταλογίστηκε πεντακάθαρο αντιαθλητικό φάουλ στον Μήτογλου και δόθηκαν τρεις αστείες βολές στον Σλούκα, μήπως και ισοφαρίσει στο τέλος της παράτασης.

Τα ίδια συνέβησαν και προχθές. ΜΜΕ και τρολάκια έχυσαν δηλητήριο προπαγάνδας για την παλληκαρήσια νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν, εστιάζοντας σε μία φάση, ενώ ο Ολυμπιακός σφάχτηκε στο γόνατο απανωτά!

Όλα αυτά σε συνέχεια της κλάψας για την Ε.Ο.Κ., τον Λιόλιο, τον Πιτσίλκα, την Τσαρούχα και δεν υπάρχει τελειωμός.

Ας βρεθεί όμως ένας άνθρωπος να μας απαντήσει: Για ποιο λόγο έχει στοχοποιηθεί πανελλαδικά και διεθνώς ο Παναθηναϊκός; Σας φταίει η ομοσπονδία στην Ελλάδα, σας φταίει ο πρώην παίκτης σας (Μποντιρόγκα) που διοικεί πλέον την Ευρωλίγκα, παλαιότερα σας έφταιγε ο Μπερτομέου, στο ποδόσφαιρο σας έφταιγαν οι «παράγκες», στο βόλεϊ σας έφταιγε η Αστυνομία, κτλ.

Γιατί δεν φοράτε παντελόνια για μία και μοναδική φορά στη ζωή σας να παραδεχτείτε ότι πολύ απλά είστε γεννημένοι δεύτεροι και δεν έχετε την ικανότητα και την ψυχή να πετύχετε, γιατί είστε ένας loser οργανισμός;

ΥΓ: Μα τι ομάδα έφτιαξε η προεδράρα;

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Για πρώτη φορά όλες οι σφαγές από το 1996!

Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Για πρώτη φορά όλες οι σφαγές από το 1996!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός απόψε και η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει όλες τις διαιτητικές σφαγές στα ντέρμπι αιωνίων από το 1996 μέχρι σήμερα, με βίντεο, φωτογραφίες και δημοσιεύματα. Σας εγγυώμαστε ότι τα ευρήματα θα σας εκπλήξουν...

Το πράσινο «ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ» 22 χρόνια μετά: Χάρτινοι, ψεύτες και υποκριτές

Το πράσινο «ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ» 22 χρόνια μετά: Χάρτινοι, ψεύτες και υποκριτές

Χθες (22/10) το βράδυ, ξεμπροστιάστηκαν τα τέσσερα δομικά στοιχεία του «πράσινου» dna: Η ψύχωση για νίκες στα χαρτιά, ο διαχρονικός φόβος απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, τα ανερυθρίαστα ψέματα και η απύθμενη υποκρισία. Η Αθλητική διαπλοκή τα αποδεικνύει ΟΛΑ με στοιχεία.

Τα «καυτά» αθλητικά συμπεράσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών!

Τα «καυτά» αθλητικά συμπεράσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών!

Το στραπάτσο Μπακογιάννη στην Αθήνα, η αποτυχία Βαζέχα, ο «κουβάς» του Παπαθεοδώρου, η «κιτρινόμαυρη» ήττα στη Ν. Φιλαδέλφεια, η κυριαρχία Μώραλη στον Πειραιά και το σύνδρομο της Στοκχόλμης του SDNA με τον Αυγενάκη. Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει τις αθλητικές προεκτάσεις των αυτοδιοικητικών εκλογών.