Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερη σερί «γκέλα» για Παρί!

Δεύτερη σερί «γκέλα» για Παρί!
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 - 00:15

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Στη δεύτερη συνεχόμεη απώλεια βαθμών στο Championnat υποχρεώθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Μία εβδομάδα μετά το αναπάντεχο 2-2 απέναντι στην Μπορντό, οι πρωταθλητές Γαλλίας άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Ρεμς, μένοντας στο 1-1, το οποίο ωστόσο, τη διατήρησε σητν κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι με έξυπνη τακιτκή κατάφεραμν να πάρουν τον πόντο της ισοπαλία και με λίγη τύχη, μάλιστα,θα μπορούσαν να είχαν φτάσει ακόμη και στη νίκη!

Αυτό γιατί προηγήθηκαν στο 83’ με τον Σιεμπατσέ, που εκμεταλλεύθηκε ολιγφωρία της άμυναςτης ομάδας του Λοράν Μπλαν

Η Παρί ωστόσο, αντέδρασε αμέσως και στο επόμενο λεπτό (84’) έφτασε στην ισοφάριση με τον Έντισον Καβάνι, αλλά μέχρι εκεί. Η περυσινή αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League, στα εναπομείναντα λεπτά πίεσε για το νικητήριο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε...

Ρεμς: Αγκάσα (24’ Πλασίντ), Σινιορινό, Βεμπέρ, Μαντί, Τραορέ, Κανκάβα, Ντεβό, Ονιανγκέ (55’ Ντιέγκο), Μπουλότ, Ντε Πρεβίγ, Κιεί (77’ Σιεμπατσέ)

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραπ, Φαν Ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τ. Σίλβα, Κουρζαβά, Βεράτι, Σταμπουλί (76’ Ματουιντί), Παστόρε, Λούκας Μόουρα (65’ Καβάνι), Λαβέτσι (65’ Ντι Μαρία), Ιμπραΐμοβιτς.

Διαβάστε επίσης

«Να μάθει να χάνει ο Βενγκέρ!»

«Να μάθει να χάνει ο Βενγκέρ!»

Σε προσωπικό σόου μετέτρεψε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσε΄μουρίνιο μετά τον θρίαμβο της Τσέλσι επί της Άρσεναλ.

Αποβλήθηκε ο Μιραλάς!

Αποβλήθηκε ο Μιραλάς!

Ο Βέλγος πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον πρόλαβε στα τρία λεπτά που αγωνίστηκε μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, απέναντι στην Σουόνσι (0-0) να αποβληθεί