Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να μάθει να χάνει ο Βενγκέρ!»

«Να μάθει να χάνει ο Βενγκέρ!»
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 - 00:51

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ξεπέρασε τον ...εαυτό του ο Ζοσέ Μουρίνιο στην συνέντευξηΤύπου που ακολούθησε της νίκης της Τσέλσι απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «μπλε» είχε πολλά θέματα να ...καταπιαστεί, λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ» που βρήκε τους πρωταθλητές Αγγλίας να κερδίζουν με 2-0 την προσεχή ευρωπαίκή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League και να επιστρέφουν στις επιτυχίες.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την συνέντευξη Τύπου ήταν το «θερμό» επεισόδιο που είχε ο Ντιέγκο Σίλβα με τον Γκάμπριελ που οδήγησε στην αποβολή του παίκτη των «κανονιέρηδων».

Ο «Special One» μετέτρρψε σε προσωπικό ρεσιτάλ τη συνέντευξη Τύπου, προκαλώντας τους πάντες και «πετώντας» φαρμακερές ατάκες προς κάθε κατεύθυνση!

Ερωτηθείς για τον Ντιέγκο Κόστα τόνισε ότι ο διεθνής φορ παίζειόπως θα έπρεπε να αγωνίζεται ένας παίκτης της σπουδαίας του κλάσης, ζήτησε δυο πέναλτι, ενώ δεν παρέλειψε να ...συμβουλέψει τον άσπονδο συνάδελφό του Αρσεν΄Βενγκέρ να μάθει να χάνει!

Διαβάστε επίσης

Αποβλήθηκε ο Μιραλάς!

Αποβλήθηκε ο Μιραλάς!

Ο Βέλγος πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον πρόλαβε στα τρία λεπτά που αγωνίστηκε μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, απέναντι στην Σουόνσι (0-0) να αποβληθεί