Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σφυροκόπησε» και την Σίτι!

«Σφυροκόπησε» και την Σίτι!
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 - 01:10

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Τρελαίνει κόσμο η φετινή Γουέστ Χαμ και ειδικά με τις εξαιρειτκές εμφανίσεις εκτός έδρας!

Τα «σφυριά» πέρασαν θριαμβευτικά και από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, υποχρεώνοντας τους «Πολίτες» στην πρώτη τους φετινή απώλεια βαθμών και ήττα στην Premier League με 1-2 και πλέον φιγουράρουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινακα, έχοντας τρεις πόντους λιγότερους από την αποψινή τους αντίπαλο!

Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Μάνουελ Πελεγκρίνι τέσσερις ημέρες μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους (1-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, με άμεση συνέπεια να υποταχθεί στο πάθος και την αποφασιστικότητα των «σφυριών»!

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, αφού προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με τον Βίκτορ Μόουζες, εκμεταλλευόμενοι τη χαλάρωση και την έλλειψη φρεσκάδας των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Γουέστ Χαμ ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 31’ με τον Σακό, που εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας των γηπεοδύχων, ενώ το μόνο που κατάφερε η Σίτι ήταν να μειώσει στο 45’ με τον Κέβιν Ντε Μπρούινε, που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Διαβάστε επίσης

«Να μάθει να χάνει ο Βενγκέρ!»

«Να μάθει να χάνει ο Βενγκέρ!»

Σε προσωπικό σόου μετέτρεψε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσε΄μουρίνιο μετά τον θρίαμβο της Τσέλσι επί της Άρσεναλ.