Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζαρντίμ στην Πόρτο»

«Ζαρντίμ στην Πόρτο»
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 - 17:28

«Ορφανή» έχει μείνει στον πάγκο η ομάδα της Πόρτο μετά την απομάκρυνση του Ζουλιέν Λοπετέγκι και ήδη τα δημοσιεύματα έχουν αποκαλύψει τους αντικαταστάτες του. Ένας θα είναι βέβαια, απλά η «Correio da Manha» γράφει διαφορετικό και άλλον η «Record».

Η πρώτη σημειώνει πως αυτός που θα καλύψει το κενό του Λοπετέγκι, θα είναι ένας πρώην του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που θα «σπάσει» το συμβόλαιό του με το Μονακό και ως εκ τούτου θα μετακομίσει ξανά στην Πορτογαλία, με το όνειρό του προέδρου, Πίντο ντα Κόστα, να γίνεται πραγματικότητα.

Όσον αφορά στη δεύτερη εφημερίδα, αναφέρει πως ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα είναι εκείνος που θα καλύψει το κενό, με την παρουσίασή του να γίνεται τη Δευτέρα.

Ανεξάρτητα, πάντως από το ποιος ή όχι είναι φαβορί, το σίγουρο είναι πως ένας εκ των δύο θα πάρει τη θέση του Λοπετέγκι κατά τα φαινόμενα.

Διαβάστε επίσης

Μίτσελ: «Δεν είμαι... Χάρι Πότερ»!

Μίτσελ: «Δεν είμαι... Χάρι Πότερ»!

Υπό καθεστώς πίεσης βρίσκεται ο Ισπανός τεχνικός -έπειτα από τον πρόωρο αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τη συνέχεια του κυπέλλου Γαλλίας- δίνοντας... ρεσιτάλ ενώπιον των δημοσιογράφων.

«Σφάζονται» στην... ποδιά του Κρόος

«Σφάζονται» στην... ποδιά του Κρόος

Περιζήτητος είναι ο διεθνής Γερμανός μέσος, με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν να σέρνουν το... γαϊτανάκι της απόκτησής του.

«Μονεγάσκος» (ιν) Λοβ

«Μονεγάσκος» (ιν) Λοβ

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά εδάφη για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, που διέσχισε τον Ατλαντικό, για να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες με τη φανέλα της Μονακό.