Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σφάζονται» στην... ποδιά του Κρόος

«Σφάζονται» στην... ποδιά του Κρόος
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 - 00:10

Μεγάλη πέραση φαίνεται πως έχει ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς συμπεριλαμβάνεται στις μεταγραφικές προτεραιότητες των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στη... γωνία καραδοκεί η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο διεθνής με τα «πάντσερ» άσος εμφανίζεται δυσαρεστημένος στους «μερένχες», εξουσιοδοτώντας τον μάνατζέρ του να του βρει νέα ομάδα.

Οι πρώτες κρούσεις έχουν ήδη γίνει, με τη «βασίλισσα» να αξιώνει το ποσό των 40 εκατ. ευρώ, για να δώσει την συγκατάβασή της, παραχωρώντας τον 26χρονο χαφ.

Η τιμή του άλλοτε παίκτη της Μπάγερνβ Μονάχου μπορεί να θεωρείται «τσουχτερή», ωστόσο το... πορτοφόλι τόσο των συλλόγων του «Νησιού», όσο κι εκείνο των Παριζιάνων έχει πλεόνασμα μετρητών, ώστε να επιτευχθεί το deal.

Άγνωστες, πάντως, παραμένουν οι βουλές του νέου τεχνικού των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δεν αποκλείεται να εγείρει αντιρρήσεις, επιχειρώντας να μεταπείσει τον διεθνή Γερμανό, ώστε να μην ανοίξει τελικά την πόρτα της εξόδου από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Διαβάστε επίσης

«Ζαρντίμ στην Πόρτο»

«Ζαρντίμ στην Πόρτο»

Η «Correio da Manha» αποκαλύπτει πως θα γίνει γνωστός ο νέος τεχνικός της ομάδας της Πόρτο, που θα είναι ένας πρώην του Ολυμπιακού.

Μίτσελ: «Δεν είμαι... Χάρι Πότερ»!

Μίτσελ: «Δεν είμαι... Χάρι Πότερ»!

Υπό καθεστώς πίεσης βρίσκεται ο Ισπανός τεχνικός -έπειτα από τον πρόωρο αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τη συνέχεια του κυπέλλου Γαλλίας- δίνοντας... ρεσιτάλ ενώπιον των δημοσιογράφων.

«Μονεγάσκος» (ιν) Λοβ

«Μονεγάσκος» (ιν) Λοβ

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά εδάφη για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, που διέσχισε τον Ατλαντικό, για να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες με τη φανέλα της Μονακό.

«Θανατηφόρος» Ράμσεϊ!

«Θανατηφόρος» Ράμσεϊ!

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση, αφού (σχεδόν) όποτε ο άσος της Άρσεναλ σκοράρει, κάποιος διάσημος «φεύγει» από τη ζωή...