Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίτσελ: «Δεν είμαι... Χάρι Πότερ»!

Μίτσελ: «Δεν είμαι... Χάρι Πότερ»!
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 - 20:12

Είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζει ο Μίτσελ; Όπως και να ‘χει, ο άλλοτε τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν βιώνει και τις καλύτερες των ημερών του στον πάγκο των Μασσαλών.

Οι «Φωκαείς» γεύτηκαν την πίκρα του αποκλεισμού από τη συνέχεια του κυπέλλου, πέφτοντας θύμα της Γκινγκάμπ (2-1 στην παράταση), με τον προπονητή της ομάδας του γαλλικού λιμανιού να αποποιείται των ευθυνών, υπονοώντας πως δεν διαθέτει... μαγικό ραβδάκι.

«Είναι αλήθεια, τι να πω; Όλοι όσοι κριτικάρουν θα μπορούσαν σίγουρα να επιλέξουν ανάμεσα σε 13 παίκτες, δύο εκ των οποίων είναι άρρωστοι. Εγώ, δεν ψάχνω δικαιολογίες. Κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ, αλλά δεν είμαι ο Χάρι Πότερ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 52χρονος κόουτς, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Καέν (17/1).

Επιπρόσθετα, ο άλλοτε τεχνικός καθοδηγητής των «ερυθρολεύκων» εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα, ενώ τόνισε πως αισθάνεται την υποστήριξη των παικτών του.

Διαβάστε επίσης

«Ζαρντίμ στην Πόρτο»

«Ζαρντίμ στην Πόρτο»

Η «Correio da Manha» αποκαλύπτει πως θα γίνει γνωστός ο νέος τεχνικός της ομάδας της Πόρτο, που θα είναι ένας πρώην του Ολυμπιακού.

«Σφάζονται» στην... ποδιά του Κρόος

«Σφάζονται» στην... ποδιά του Κρόος

Περιζήτητος είναι ο διεθνής Γερμανός μέσος, με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν να σέρνουν το... γαϊτανάκι της απόκτησής του.