Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μονεγάσκος» (ιν) Λοβ

«Μονεγάσκος» (ιν) Λοβ
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 - 23:10

Έπειτα από τρία χρόνια «εξορίας» από τη «Γηραιά Ήπειρο», ο Βάγκνερ Λοβ επιστρέφει δριμύτερος για να χορέψει «σάμπα» τις άμυνες του Σαμπιονά, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2017 με την ομάδα του «Πριγκιπάτου».

Ο 31χρονος λάτιν φορ -που μετά τη θητεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, περιπλανήθηκε στα... ανεξερεύνητα ποδοσφαιρικά εδάφη της Κίνας για να γυρίσει εν συνεχεία στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Κορίνθιανς- προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο στην πολυσέλιδη καριέρα του, με το Μόντε Κάρλο να αποτελεί, πλέον, το νέο του «σπίτι».

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς ο άλλοτε διεθνής με τη «σελεσάο» κυνηγός προστίθεται στο επιθετικό του οπλοστάσιο.

Διαβάστε επίσης

«Σφάζονται» στην... ποδιά του Κρόος

«Σφάζονται» στην... ποδιά του Κρόος

Περιζήτητος είναι ο διεθνής Γερμανός μέσος, με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν να σέρνουν το... γαϊτανάκι της απόκτησής του.

«Ζαρντίμ στην Πόρτο»

«Ζαρντίμ στην Πόρτο»

Η «Correio da Manha» αποκαλύπτει πως θα γίνει γνωστός ο νέος τεχνικός της ομάδας της Πόρτο, που θα είναι ένας πρώην του Ολυμπιακού.

«Θανατηφόρος» Ράμσεϊ!

«Θανατηφόρος» Ράμσεϊ!

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση, αφού (σχεδόν) όποτε ο άσος της Άρσεναλ σκοράρει, κάποιος διάσημος «φεύγει» από τη ζωή...

(Παρα)μένει Ρόμα ο «Τόρο»!

(Παρα)μένει Ρόμα ο «Τόρο»!

Κάτοικος Ρώμης θα συνεχίσει να δηλώνει -τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι- ο Βασίλης Τοροσίδης, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αλλάζει ποδοσφαιρική «γειτονιά».