Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απορρίπτει την εθνική Ιταλίας ο Μαντσίνι

Απορρίπτει την εθνική Ιταλίας ο Μαντσίνι
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 - 11:18

Τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος γνωστοποίησε πως θα αποχωρήσει μετά το Euro, αναζητάει η εθνική Ιταλίας.

Οι φήμες είναι πολλές, αλλά σύμφωνα με ξένο δίκτυο, ο προπονητής της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι δείχνει να είναι αρνητικός να αφήσει τον ιταλικό σύλλογο για την εθνική. Παλαιότερα είχε δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε, όμως αυτή τη στιγμή δείχνει επικεντρωμένος στο έργο του με τους «νερατζούρι».

Με δηλώσεις του στο BBC ανέφερε: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ίντερ. Δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο μου εδώ. Κάποια στιγμή και αφού πρώτα λήξει το συμβόλαιο μου, θα μ’ ενδιέφερε. Είναι τιμή μου να είμαι προπονητής στην εθνική. Θα είναι σπουδαίο. Αυτή τη στιγμή όμως είναι αδύνατο».

Ρανιέρι, Ντοναντόνι και Καπέλο είναι μερικά από τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τον πάγκο της Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης

Διώχνει... κόσμο η Ρεάλ

Διώχνει... κόσμο η Ρεάλ

Έτοιμοι προς πώληση φαίνεται πως είναι οι Χάμες Ροντρίγκες και Ίσκο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Γη και ύδωρ» για Ζλάταν

«Γη και ύδωρ» για Ζλάταν

Απίστευτη πρόταση αναμένεται να καταθέσει η Τσέλσι στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να τον κάνει δικό της στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

«Εφτάψυχοι» Βαυαροί...

«Εφτάψυχοι» Βαυαροί...

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, η Μπάγερν έκανε επική ανατροπή απέναντι στη Γιουβέντους (4-2), κλείνοντας με... 30’ καθυστέρηση μία θέση στα προημιτελικά του Champions League.