Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διώχνει... κόσμο η Ρεάλ

Διώχνει... κόσμο η Ρεάλ
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 - 12:50

Πωλητήριο φέρεται να βάζει η Ρεάλ Μαδρίτης σε κάποιους παίκτες της, δείχνοντας πως θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. Χάμες Ροντρίγκες και Ίσκο είναι οι πρώτοι που φέρονται να είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από την Μαδρίτη.

Σύμφωνα με την ισπανική AS, η «βασίλισσα», σε περίπτωση που δεχθεί ικανοποιητικές οικονομικά προτάσεις από άλλους συλλόγους για τους δύο αστέρες της, τότε θα τους πουλήσει.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν έχουν μείνει καθόλου ευχαριστημένοι από την απόδοση των δύο παικτών, ούτε μετά την έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας.

Ένας ακόμη λόγος για να παραχωρηθούν οι δύο παίκτες, είναι για τα έσοδα που θα έχει ο σύλλογος, με τα οποία θα μπορέσει να κάνει κάποιες ίσως πιο εύστοχες μεταγραφικές κινήσεις, από του Κολομβιανού και του Ισπανού.

Διαβάστε επίσης

«Γη και ύδωρ» για Ζλάταν

«Γη και ύδωρ» για Ζλάταν

Απίστευτη πρόταση αναμένεται να καταθέσει η Τσέλσι στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να τον κάνει δικό της στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Ρανιέρι μιλάει με Τότι

Ο Ρανιέρι μιλάει με Τότι

Σε συνομιλίες με τον Θρύλο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, βρίσκεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι σύμφωνα με δημοσιεύματα, για να τον αποκτήσει η Λέστερ, στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

«Εφτάψυχοι» Βαυαροί...

«Εφτάψυχοι» Βαυαροί...

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, η Μπάγερν έκανε επική ανατροπή απέναντι στη Γιουβέντους (4-2), κλείνοντας με... 30’ καθυστέρηση μία θέση στα προημιτελικά του Champions League.