Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ρανιέρι μιλάει με Τότι

Ο Ρανιέρι μιλάει με Τότι
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 - 15:38

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδος και αποκάλυψη της φετινής σεζόν με τη Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, έχει προσωπικές επικοινωνίες με τον 39χρονο άσο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, για να τον πάρει στην Αγγλία.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός μπορεί να έχει περάσει όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Ρόμα, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαμάχη με τον προπονητή, τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο τεχνικός των Ρωμαίων, δείχνει να μην τον υπολογίζει, αφήνοντάς τον στον πάγκο. Αυτό το γεγονός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ρανιέρι, πραγματοποιώντας μία σπουδαία μεταγραφή για τις «αλεπούδες», δεδομένου και της συμμετοχής της ομάδας στο Champions League την ερχόμενη σεζόν, όπου χρειάζεται παίκτες με εμπειρία.

Διαβάστε επίσης

Αρκούσε η “ζωγραφιά” του Κουτίνιο

Αρκούσε η “ζωγραφιά” του Κουτίνιο

Ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και έδωσε στη Λίβερπουλ ιστορική πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ. Τους “κόκκινους” ακολούθησαν -μεταξύ άλλων- στους “8” Σεβίλλη, Ντόρτμουντ, Μπιλμπάο.

«Γη και ύδωρ» για Ζλάταν

«Γη και ύδωρ» για Ζλάταν

Απίστευτη πρόταση αναμένεται να καταθέσει η Τσέλσι στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να τον κάνει δικό της στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Διώχνει... κόσμο η Ρεάλ

Διώχνει... κόσμο η Ρεάλ

Έτοιμοι προς πώληση φαίνεται πως είναι οι Χάμες Ροντρίγκες και Ίσκο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.