Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αποτυχημένη σεζόν αν δεν κατακτηθεί το πρωτάθλημα»

«Αποτυχημένη σεζόν αν δεν κατακτηθεί το πρωτάθλημα»
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 - 13:31

Απόλυτα ειλικρινής εμφανίστηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ξένο δίκτυο ο Ζεράρ Πικέ, θεωρώντας πως σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα δεν κατακτήσει ούτε το πρωτάθλημα θα είναι μία αποτυχημένη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αν η ομάδα δεν πάρει το φετινό πρωτάθλημα, θα είναι μία αποτυχημένη σεζόν. Απομένουν μόλις τρία παιχνίδια αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί μπορεί να χάσουμε τον τίτλο αν δεν τα κερδίσουμε όλα».

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός συνέχισε, λέγοντας: «Εμείς σε αυτήν την ομάδα έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για τους μεγάλους τίτλους και το πρωτάθλημα είναι τέτοιος».

Να υπενθυμίσουμε πως η «Μπάρτσα» βρίσκεται πρώτη σε ισοβαθμία όμως με την Ατλέτικο και η Ρεάλ Μαδρίτης… καραδοκεί, αφού απέχει μόλις έναν πόντο από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης

«Αξίζει το πρωτάθλημα η Λέστερ, αλλά όχι μέσα στο Ολντ Τράφορντ»

«Αξίζει το πρωτάθλημα η Λέστερ, αλλά όχι μέσα στο Ολντ Τράφορντ»

Την βεβαιότητα του, πως αξίζει να είναι πρωταθλήτρια η Λέστερ, αλλά δεν θέλει να πανηγυρίσει μέσα στην έδρα της ομάδας του, της Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Άντερ Ερέρα, με δηλώσεις που παραχώρησε πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Είναι πολλά τα λεφτά Γουίλιαν

Είναι πολλά τα λεφτά Γουίλιαν

Υπέρογκα είναι τα ποσά που δίνουν οι κινέζικες ομάδες, με την Γκουανγκζού Εβεργκράντε αυτή τη φορά να θέλει να «χρυσώσει» την Τσέλσι και τον Βραζιλιάνο μέσο, ώστε να τον πείσει να μετακομίσει στην Ασία.