Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αξίζει το πρωτάθλημα η Λέστερ, αλλά όχι μέσα στο Ολντ Τράφορντ»

«Αξίζει το πρωτάθλημα η Λέστερ, αλλά όχι μέσα στο Ολντ Τράφορντ»
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 - 15:08

Η Λέστερ θα αγωνιστεί στο Μάντσεστερ κόντρα στην Γιουνάιτεντ, την ερχόμενη Κυριακή -του Πάσχα- και με νίκη κατακτά και μαθηματικά την φετινή «Premier League».

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερ Ερέρα, κάνοντας δηλώσεις πριν την αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με την Λέστερ, εξέφρασε την γνώμη του δημοσίως σχετικά με την πορεία των πρωτοπόρων της «Premier League», λέγοντας: «Δεν θέλουμε η Λέστερ να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ‘’Ολντ Τράφορντ’’. Αξίζουν πιστεύω να είναι πρωταθλητές, αλλά ελπίζω να μην τα καταφέρουν μέσα στην έδρα μας».

Βέβαια τη φετινή σεζόν, οι «αλεπούδες» έχουν αποδείξει πως δεν έχουν πρόβλημα από δύσκολες έδρες, ούτε από δύσκολους αντιπάλους. Ο 26χρονος παίκτης συνέχισε, αναφερόμενος στην πολυπόθητη τέταρτη θέση για την ομάδα του, που θα τους οδηγήσει στο Champions League: «Καταρχάς εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την Γιουνάιτεντ, μπορούμε ακόμα να κατακτήσουμε την 4η θέση, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας», συμπληρώνοντας: «Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει από την επόμενη σεζόν να παίζουμε στο Champios League. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά θα δικαιωθούμε και θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

Είναι πολλά τα λεφτά Γουίλιαν

Είναι πολλά τα λεφτά Γουίλιαν

Υπέρογκα είναι τα ποσά που δίνουν οι κινέζικες ομάδες, με την Γκουανγκζού Εβεργκράντε αυτή τη φορά να θέλει να «χρυσώσει» την Τσέλσι και τον Βραζιλιάνο μέσο, ώστε να τον πείσει να μετακομίσει στην Ασία.

«Αμφίβολη η συμμετοχή Κριστιάνο, Μπενζεμά στη ρεβάνς με τη Σίτι»

«Αμφίβολη η συμμετοχή Κριστιάνο, Μπενζεμά στη ρεβάνς με τη Σίτι»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπαστιάν» για την 36 αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, τόνισε πως οι δύο σταρ δεν θα αγωνιστούν το Σάββατο και δεν ξέρει αν αυτό θα γίνει και κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

«Αποτυχημένη σεζόν αν δεν κατακτηθεί το πρωτάθλημα»

«Αποτυχημένη σεζόν αν δεν κατακτηθεί το πρωτάθλημα»

Ο Ζεράρ Πικέ σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ξένο δίκτυο θέλησε να πει όλη την αλήθεια και το έκανε, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα θεωρηθεί αποτυχημένη η χρονιά σε περίπτωση που η ομάδα του δεν κατακτήσει ούτε το πρωτάθλημα στην Ισπανία.