Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι πολλά τα λεφτά Γουίλιαν

Είναι πολλά τα λεφτά Γουίλιαν
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 - 15:49

Δεν είναι υπερβολή να πούμε -με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας- πως οι Κινέζοι μπορούν να αγοράσουν στις ομάδες τους, όποιον ποδοσφαιριστή θέλουν, με τα τρελά ποσά που δίνουν ανεξέλεγκτα.

Σίγουρα ο σκοπός τους είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Κίνα, όμως τα εκατομμύρια που… μοιράζουν για να αποκτήσουν τα μεγαλύτερα ονόματα παικτών στον κόσμο ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Αυτή τη φορά, την σπουδαία μεταγραφή επιχειρεί να την κάνει η Γκουανγκζού Εβεργκράντε, με τους ανθρώπους της, να είναι έτοιμοι να δώσουν ένα «μυθικό» ποσό στην Τσέλσι, για να αγοράσουν τα δικαιώματα του Γουίλιαν, αλλά και στον Βραζιλιάνο για να τον πείσουν να μετακομίσει στην Ασία.

Η διοίκηση της Λονδρέζικης ομάδας, κατέθεσε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου στον 27χρονο μέσο πριν λίγες ημέρες, με το ποσό να αγγίζει τις 155 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» όμως η κινέζικη ομάδα, του προτείνει 1,2 εκατ. το μήνα και στην Τσέλσι, ένα ποσό της τάξεως των 60 εκατ. ευρώ, ώστε να τον αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης

«Αμφίβολη η συμμετοχή Κριστιάνο, Μπενζεμά στη ρεβάνς με τη Σίτι»

«Αμφίβολη η συμμετοχή Κριστιάνο, Μπενζεμά στη ρεβάνς με τη Σίτι»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπαστιάν» για την 36 αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, τόνισε πως οι δύο σταρ δεν θα αγωνιστούν το Σάββατο και δεν ξέρει αν αυτό θα γίνει και κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

«Αξίζει το πρωτάθλημα η Λέστερ, αλλά όχι μέσα στο Ολντ Τράφορντ»

«Αξίζει το πρωτάθλημα η Λέστερ, αλλά όχι μέσα στο Ολντ Τράφορντ»

Την βεβαιότητα του, πως αξίζει να είναι πρωταθλήτρια η Λέστερ, αλλά δεν θέλει να πανηγυρίσει μέσα στην έδρα της ομάδας του, της Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Άντερ Ερέρα, με δηλώσεις που παραχώρησε πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

«Αποτυχημένη σεζόν αν δεν κατακτηθεί το πρωτάθλημα»

«Αποτυχημένη σεζόν αν δεν κατακτηθεί το πρωτάθλημα»

Ο Ζεράρ Πικέ σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ξένο δίκτυο θέλησε να πει όλη την αλήθεια και το έκανε, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα θεωρηθεί αποτυχημένη η χρονιά σε περίπτωση που η ομάδα του δεν κατακτήσει ούτε το πρωτάθλημα στην Ισπανία.