Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Λέστερ δεν θα πανηγυρίσει τον τίτλο στο Ολντ Τράφορντ»

«Η Λέστερ δεν θα πανηγυρίσει τον τίτλο στο Ολντ Τράφορντ»
Σάββατο, 30 Απριλίου 2016 - 17:29

Η Λέστερ μπορεί να θέλει μόλις μία νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και να πετύχει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ωστόσο, σύμφωνα με τον Χουάν Μάτα αυτή η νίκη δεν θα έρθει στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο μεσοεπιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι και οι παίκτες του θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μια ακόμα εβδομάδα για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου.

«Η Λέστερ έχει δείξει χαρακτήρα, αφοσίωση και πάθος στα περισσότερα παιχνίδια. Είναι πολύ κοντά να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι δεν θα συμβεί αυτό στο “Ολντ Τράφορντ”, μπορούν να κάνουν υπομονή μία εβδομάδα ακόμη. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν ομάδες σαν τη Λέστερ να κατακτούν ένα πρωτάθλημα, αλλά εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν το κατακτούσαμε εμείς. Κάτι δεν κάναμε καλά όλη τη χρονιά και δεν μπορέσαμε να βρισκόμαστε σε τροχιά τίτλου.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στην αρχή της σεζόν ότι η Λέστερ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά όσο πέρναγε ο καιρός ο καθένας μπορούσε να διαπιστώσει πόσο καλά παίζουν και γενικά πόσο καλή ομάδα έχουν. Είναι μία πραγματική ομάδα, δεμένοι μεταξύ του και για αυτό παίρνουν τα αποτελέσματα. Εμείς, πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν και να νικήσουμε στον τελικό του FA Cup. Αν καταφέρουμε να τερματίσουμε στην τρίτη ή τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και κατακτήσουμε το Κύπελλο, τότε η χρονιά δεν θα είναι αποτυχημένη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (16:05) τις «αλεπούδες» για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Κλείσε τα πόδια Πικέ (vid)

Κλείσε τα πόδια Πικέ (vid)

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει πει πολλές φορές δημοσίως, πως ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Αργεντινό όμως να μην υπολογίζει την φιλία τους.

Άγριο κράξιμο στον Χούμελς (vid)

Άγριο κράξιμο στον Χούμελς (vid)

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τα… έψαλλαν στον Γερμανό αμυντικό για τις δηλώσεις του πως θέλει να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν.

«Καμία συμφωνία Μουρίνιο – Γιουνάιτεντ»

«Καμία συμφωνία Μουρίνιο – Γιουνάιτεντ»

To έγκυρο Sky Sports διαψεύδει τις φήμες περί συμφωνίας του Πορτογάλου τεχνικού με την βρετανική ομάδα, καθώς η διοίκηση της Μάντσεστερ δεν αποφασίσει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τον Φαν Χάαλ.