Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος εποχής για Ντι Νατάλε

Τέλος εποχής για Ντι Νατάλε
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 - 23:43

ΣΟΚ στο ιταλικό ποδόσφαιρο! Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε αιφνιδίασε τους πάντες όταν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής ανακοίνωσε πως στο τέλος της φετινής σεζόν αποχωρεί από την Ουντινέζε, μετά από 12 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο ρόστερ των Μπιανκονέρι.

«Δυστυχώς είμαι τραυματίας επί δύο μήνες αλλά ελπίζω να είμαι έτοιμος για το φινάλε της σεζόν. Ο στόχος μας είναι να γιορτάσουμε την παραμονή και από εκεί και πέρα, το ματς με την Κάρπι θα είναι το τελευταίο μου με την Ουντινέζε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Είναι ένα φιλμ 12 ετών αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει ο πρωταγωνιστής. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για αυτά τα 12 χρόνια, τα πιο σημαντικά της ζωής μου. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, υπερήφανος για όσα έκανα και για την επιλογή μου να παραμείνω παρά τις πολλές προτάσεις που είχα. Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, για τους αποχαιρετισμούς θα περιμένουμε το τέλος του πρωταθλήματος».

Ο 38άχρονος επιθετικός, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί σύμβολο της Ουντινέζε, σε 379 παιχνίδια με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας σκόραρε 191 γκολ.

Διαβάστε επίσης

«Καμία συμφωνία Μουρίνιο – Γιουνάιτεντ»

«Καμία συμφωνία Μουρίνιο – Γιουνάιτεντ»

To έγκυρο Sky Sports διαψεύδει τις φήμες περί συμφωνίας του Πορτογάλου τεχνικού με την βρετανική ομάδα, καθώς η διοίκηση της Μάντσεστερ δεν αποφασίσει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τον Φαν Χάαλ.

Χρυσάφι στα πόδια του Ποκετίνο

Χρυσάφι στα πόδια του Ποκετίνο

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της Τότεναμ για συμβόλαιο μέχρι το 2021, ενώ κάθε χρόνο θα λαμβάνει 7 εκατ. ευρώ!