Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολίτης» ο Γκουντογκάν

«Πολίτης» ο Γκουντογκάν
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 - 22:35

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να θεωρείται ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Γερμανό μέσο από την κοινή τους θητεία στην Μπουντεσλίγκα, τρέφει μεγάλο σεβασμό για τις ικανότητες του Γκουντογκάν και θεωρεί ότι μπορεί να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής της Σίτι.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα η Μάντσεστερ Σίτι έχει δώσει τα χέρια με την Ντόρτμουντ για τον 25άχρονο μέσο, για τον οποίο θα δαπανήσει περί τα 25 εκατ. ευρώ! Ο παίκτης αναμένεται σύντομα στην Αγγλία, προκειμένου να υπογράψει τον νέο του συμβόλαιο και να γίνει και επίσημα «πολίτης».

Διαβάστε επίσης

«Τρέχει» για το Κόπα Αμέρικα ο Λουίς Σουάρες

«Τρέχει» για το Κόπα Αμέρικα ο Λουίς Σουάρες

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα αποχώρησε τραυματίας από τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν πως θα βρίσκεται στις Η.Π.Α για να αγωνιστεί με τη «σελέστε» στο Κόπα Αμέρικα!

Κοντά σε Χαντάνοβιτς η Τσέλσι

Κοντά σε Χαντάνοβιτς η Τσέλσι

Την απόκτηση του τερματοφύλακα της Ίντερ, φέρεται πως θέλουν οι «μπλε» του Λονδίνου, σύμφωνα με τα όσα γράφει, η «Tuttosport».