Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά σε Χαντάνοβιτς η Τσέλσι

Κοντά σε Χαντάνοβιτς η Τσέλσι
Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 - 18:40

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttosport», η Τσέλσι είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς, από την Ίντερ.

Λόγω του νέου προπονητή της ομάδας, Αντόνιο Κόντε, οι περιπτώσεις που παρακολουθούνται από την Ιταλία, είναι αρκετές, εξαιτίας της θητείας του στην Serie A, αλλά και στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Μία από αυτές, είναι και ο Σλοβένος τερματοφύλακας, με το δημοσίευμα, να κάνει λόγο για άμεση συμφωνία των δύο ομάδων, για μετακίνηση του πορτιέρο, στο Λονδίνο.

Το κόστος αναμένεται να φθάσει σε ένα ποσό της τάξεως των 22 εκατ. ευρώ, σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά μέσα.

Αυτό σημαίνει πως η Τσέλσι, θα δυναμωθεί αρκετά κάτω από τα δοκάρια της, καθώς σε αυτή τη θέση θα έχει τον Κουρτουά, τον Μπέγκοβιτς και τον Χαντάνοβιτς (αν ισχύουν τα δημιεύματα), ή μπορεί να σημαίνει επίσης, ότι θα αποχωρήσει ο Βέλγος τερματοφύλακας, καθώς έχουν ακουστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, περί φυγής του, από τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

«Πολίτης» ο Γκουντογκάν

«Πολίτης» ο Γκουντογκάν

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής της Μάντσεστερ Σίτι.

«Τρέχει» για το Κόπα Αμέρικα ο Λουίς Σουάρες

«Τρέχει» για το Κόπα Αμέρικα ο Λουίς Σουάρες

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα αποχώρησε τραυματίας από τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν πως θα βρίσκεται στις Η.Π.Α για να αγωνιστεί με τη «σελέστε» στο Κόπα Αμέρικα!

Γκαϊτάν απέκτησε η Ατλέτικο

Γκαϊτάν απέκτησε η Ατλέτικο

Στην Μαδρίτη θα αγωνίζεται του χρόνου, ο Νίκο Γκαϊτάν, αφού Μπενφίκα και Ατλέτικο τα βρήκαν σε όλα και επήλθε συμφωνία.