Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολα ανοιχτά για Κασίγιας

Ολα ανοιχτά για Κασίγιας
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 - 17:58

Ο Ικέρ Κασίγιας έχει να αγωνιστεί σε αγώνα της εθνικής Ισπανίας από την 1η Ιουνίου 2016 και το φιλικό με τη Νότιο Κορέα. Φέτος, έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Πόρτο στην Πορτογαλία και μοιραία, ο προπονητής των «φούριας ρόχας», Ζουλιέν Λοπετέγκι, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις, αν πρόκειται να συμπεριλάβει τον Κασίγιας εκ νέου σε αποστολή της εθνικής Ισπανίας. Ο 51χρονος προπονητής δήλωσε σε συνέντευξη στην ισπανική τηλεόραση: «Είναι αλήθεια ότι είχαμε μια συζήτηση σαν δύο φίλοι. Ηταν παίκτης μου στην Πόρτο και κατάλαβα ότι έπρεπε να του μιλήσω.

Του ανακοίνωσα την απόφασή μου να μην τον συμπεριλάβω στην αποστολή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του έκλεισα την πόρτα. Δεν κλείνω την πόρτα στον Ικερ ούτε σε κανέναν».

Επίσης ρωτήθηκε και για τον Ζεράρ Πικέ, τονίζοντας: «Ο Ζεράρ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, πως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αποσυρθεί και εμείς πρέπει να σεβαστούμε αυτή του την απόφαση. Και πρέπει να τον απολαύσουμε για όσο χρόνο θα τον έχουμε στην ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης

«Πάρτι» για Μπάγερν και Ρεάλ

«Πάρτι» για Μπάγερν και Ρεάλ

Οι δύο ομάδες έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League, καθώς οι Βαυαροί διέλυσαν με 5-1 την Αρσεναλ και οι Μαδριλένοι νίκησαν με 3-1 την Νάπολι.

Κρατάει Ρανιέρι

Κρατάει Ρανιέρι

Παρά τη φημολογία ότι αποχωρεί, η διοίκηση της Λέστερ τον στήριξε επίσημα

Μύλος με Ντεμπελέ

Μύλος με Ντεμπελέ

Η Τσέλσι τον ήθελε, αλλά η Σέλτικ έκανε πίσω και επικαλέστηκε… επίσκεψη σε γιατρό!