Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν κοιτάμε πίσω μόνο μπροστά»

«Δεν κοιτάμε πίσω μόνο μπροστά»
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 - 20:19

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου του Σούπερ Καπ Ισπανίας, όπου οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν αναφέρθηκε σε καμία από τις μεταγραφικές κινήσεις που ελπίζει να κάνει η Μπαρτσελόνα, ενώ ερωτηθείς για την υπόθεση του Νεϊμάρ, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά».

Πιο συγκεκριμένα ο «τσινγκούρι» δήλωσε:

«Παίζουμε για ένα τίτλο και τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Το φιλικό στο Μαϊάμι χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς, αλλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα για τον Παουλίνιο. Ακούγονται πολλοί παίκτες για πολλά κλαμπ και έτσι θα είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου. Έχω την αίσθηση ότι ο Παουλίνιο δεν θα παίξει αύριο. Ξέρω ότι είναι καλός παίκτης, αλλά και εγώ έχω καλούς παίκτες στην ομάδα».

Όσον αφορά τους Ντεμπελέ και Κουτίνιο:

«Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ανυπακοή κανενός. Δεν μπορώ να ανησυχώ για το τι γίνεται στους άλλους συλλόγους. Ανησυχώ μόνο για τον δικό μου».

Για τον Νεϊμάρ:

«Ο Νεϊμάρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά υπάρχουν και άλλοι με εξίσου μεγάλο ταλέντο. Για να ξεπεράσουμε τον Νεϊμάρ, δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά».

Διαβάστε επίσης

MVP ο Μπουχαλάκης! (pic)

MVP ο Μπουχαλάκης! (pic)

Ο Έλληνας άσος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Νότιγχαμ στη νίκη κόντρα στη Μπρέντφορντ μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων της ομάδας στο twitter.

«Πρόταση της Ναντ για τον Ιντέγε»

«Πρόταση της Ναντ για τον Ιντέγε»

Σύμφωνα με την «Equipe» η γαλλική ομάδα κατέθεσε πρόταση στην Τιαντζίν Τέντα, προκειμένου να κάνει δικό της τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.

«Οργια» από Μπουχαλάκη (vids)

«Οργια» από Μπουχαλάκη (vids)

Ο μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ, καθώς πέτυχε δύο εξαιρετικά γκολ στο 41' και 47' του ματς.

Ασίστ από τον Χολέμπας

Ασίστ από τον Χολέμπας

Η Γουότφορντ άνοιξε το σκορ με Οκάκα, μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του πρώην ερυθρόλευκου μπακ.