Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρωγός ο Μπουχαλάκης στη νίκη της Νότιγχαμ

Αρωγός ο Μπουχαλάκης στη νίκη της Νότιγχαμ
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 - 20:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2 επιβλήθηκε η Νότιγχαμ της Μπόλτον στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ με τον Αντρέα Μπουχαλάκη να παίζει μισή ώρα ως αλλαγή.

Ο Έλληνας μέσος, που πήγε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, στην Φόρεστ δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, όμως μπήκε αλλαγή στο 63ο λεπτό. Εκείνη την στιγμή οι γηπεδούχοι βρίσκονταν, ήδη, μπροστά στο σκορ με 2-1 με τους Μακέι (3’) και Γουόρεϊλ (60’), ενώ στο 89’ ο Μπρέρετον έκανε το 3-1 και στην ουσία εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς.

Πάντως, η Μπόλτον μείωσε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με αυτογκόλ του Γουόρεϊλ, ενώ ο Μπάκλεϊ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 45ο λεπτό.

Η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 10η θέση της Τσάμπιονσιπ με 30 βαθμούς και απέχει 7 πόντους από την προνομιούχο 6η θέση, που δίνει την ευκαιρία να παίξει την άνοδό της στα μπαράζ.

Υπάρχουν, άλλωστε, 25 αγωνιστικές ακόμα μέχρι το φινάλε και όλα μπορούν να συμβούν για την ομάδα του Μπουχαλάκη, αλλά και του Βέλλιου, ο οποίος όμως δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής φέτος.

Διαβάστε επίσης

Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για Μιραλάς

Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για Μιραλάς

Εκτός 18άδας τον άφησε ο προπονητής της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις, στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και στην πατρίδα του Βέλγου επιθετικού τον βλέπουν όλο και πιο κοντά στον… Ολυμπιακό!

Στην Κροτόνε ο Ζένγκα

Στην Κροτόνε ο Ζένγκα

Ο πολυταξιδεμένος Ιταλός ανέλαβε τις τύχες των «rossoblu» μετά το… ντου του προέδρου και την αποχώρηση του Νταβίντε Νικόλα.