Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για Μιραλάς

Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για Μιραλάς
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 - 17:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Βαλίτσες για να αποχωρήσει από την Έβερτον ετοιμάζει, ήδη ο Κέβιν Μιραλάς μετά και την σημερινή απόφαση του προπονητή του να τον αφήσει εκτός 18άδας στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ. Για τους Βέλγους αυτό είναι μία έκπληξη, καθώς έκανε καλό ματς στο Europa League και πίστευαν ότι ο Σαμ Αλαρντάις τον υπολογίζει για το μεγάλο ματς του Μέρσεσαϊντ. Μετά από αυτή την εξέλιξη στην πατρίδα του 30χρονου επιθετικού «βλέπουν» όλο και πιο κοντά τον βιρτουόζο άσο στον Ολυμπιακό.

Στο ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην βέλγικη ιστοσελίδα rtbf γίνεται αναφορά στην παρουσία του συμπατριώτη τους γκολκίπερ, Μινιολέ, στο βασικό σχήμα της Λίβερπουλ, ενώ χαρακτηρίζεται «έκπληξη η απουσία του Μιραλάς από την αποστολή». Σε ένα άλλο θέμα που έχει να κάνει με τον διεθνή επιθετικό επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «…ο Μιραλάς πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στον Ολυμπιακό», ενώ παράλληλα τονίζεται πως «…το καλοκαίρι οι πρωταθλητές Ελλάδας πίεσαν για να τον πάρουν πίσω, όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε».

Αβίαστα και χωρίς κανενός είδους «φούσκωμα» προκύπτουν οι πληροφορίες ότι ο παίκτης που λατρεύουν σφόδρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του έχουν βγάλει και το σχετικό σύνθημα «Είσαι ο καλύτερος… για μάς, Μιραλάς, Μιραλάς» έχει πολλές πιθανότητες να ακολουθήσει το δρομολόγιο Λίβερπουλ-Πειραιάς τον προσεχή Ιανουάριο.

Βεβαίως, όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι τα «ζαχαρωτά» δεν θα του κάνουν την ζωή δύσκολη, όπως το καλοκαίρι και δεν θα ζητήσουν τον ουρανό με τα άστρα για ένα ποδοσφαιριστή, που έχει προσφέρει στην ομάδα τους και στο κάτω-κάτω δεν τον υπολογίζουν ως χρήσιμη λύση. Στον Ολυμπιακό, πάντως, ταιριάζει γάντι και σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει με Φορτούνη, Οτζίτζα, Μάριν και Ανσαριφάρντ στην επίθεση των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Διαφημίζει τον Θρύλο ο Μαζουακού

Διαφημίζει τον Θρύλο ο Μαζουακού

Αποθεώνεται ο αριστεροπόδαρος παίκτης στην επίσημη ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ για την εκπληκτική του απόδοση στη νίκη 1-0 επί τη Τσέλσι, καθώς σάρωσε μόνος του όλη την πτέρυγα.

Τεράστιο «2» για Μίτσελ και Ρομπέρτο

Τεράστιο «2» για Μίτσελ και Ρομπέρτο

Νίκη επιβίωσης για την Μάλαγα, που πέρασε από την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-0 και πλέον διατηρεί τις ελπίδες για να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβισιόν.