Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμος για το ντέρμπι ο Νταβίντ Σίλβα

Ετοιμος για το ντέρμπι ο Νταβίντ Σίλβα
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 - 10:12

Την προσεχή Κυριακή (18:30) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» την… μισητή της συμπολίτισσα, Σίτι, για την 16η στροφή της Premier League. Οι ασταμάτητοι «πολίτες» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με «αέρα» 8 πόντων από τους «κόκκινους διάβολους» και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα παίξει τα… ρέστα της για να μειώσει τη διαφορά και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για κούπα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου ο Καταλανός τεχνικός των φιλοξενούμενων, Πεπ Γκουαρντιόλα, τόνισε ότι ο Νταβίντ Σίλβα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες και τέθηκε κανονικά στη διάθεσή του για το ντέρμπι. Αξίζει να τονιστεί ότι ο 31χρονος Ισπανός αποτελεί και φέτος βασικό γρανάζι στην επιθετική «μηχανή» της Σίτι. Σε 19 επίσημες αναμετρήσεις έχει μοιράσει 10 ασίστ και σκόραρε 2 γκολ. Νοκ άουτ ωστόσο θα παραμείνει ο Γάλλος αμυντικός, Μπέντζαμιν Μεντί.

Στον αντίποδα, ο «εκλεκτός» δεν υπολογίζει στους «λαβωμένους» Μαρουάν Φελαϊνί, Έρικ Μπέιλι, Φιλ Τζόουνς και Μάικλ Κάρικ, όπως επίσης και στον τιμωρημένο Πολ Πογκμπά.

Διαβάστε επίσης

Στην Κροτόνε ο Ζένγκα

Στην Κροτόνε ο Ζένγκα

Ο πολυταξιδεμένος Ιταλός ανέλαβε τις τύχες των «rossoblu» μετά το… ντου του προέδρου και την αποχώρηση του Νταβίντε Νικόλα.