Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστιο «2» για Μίτσελ και Ρομπέρτο

Τεράστιο «2» για Μίτσελ και Ρομπέρτο
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 - 22:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Την δική της μάχη δίνει η Μάλαγα του Μίτσελ για να αποφύγει τον υποβιβασμό και γι’ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα το «2» στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε αποφασισμένη στο «Ανοέτα» και προηγήθηκε στο 23’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόρχα Μπαστόν. Με τον Ρομπέρτο, έναν άλλο τέως του Θρύλου, να διατηρεί ανέπαφη την εστία του, το κλαμπ της Ανδαλουσίας έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 58ο λεπτό.

Κέρδισε εκ νέου πέναλτι, ο Μπαστόν το έχασε, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Κάστρο δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το 2-0.

Με τη νίκη αυτή η Μάλαγα έφτασε τους 11 βαθμούς έπειτα από 15 αγωνιστικές και άφησε την Λας Πάλμας στην τελευταία θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν. Πλέον απέχει μόλις 3 πόντους από την 17η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία όπως είναι τώρα ο βαθμολογικός πίνακας σώζεται..,

Να θυμίσουμε ότι η Μάλαγα αναζητάει την ενίσχυσή της στο κέντρο τη άμυνας και οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρώτος στόχος του Μάριο Ουσίγιος είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο μέχρι πρότεινος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ψηλά στην λίστα του και τον Αλμπέρτο Μποτία, που επίσης ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Γκενκ καλεί... Χάσι

Γκενκ καλεί... Χάσι

Ο ένατος προπονητής στο βελγικό πρωτάθλημα αποχώρησε και ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του ο Μπέσνικ Χάσι.

Διαφημίζει τον Θρύλο ο Μαζουακού

Διαφημίζει τον Θρύλο ο Μαζουακού

Αποθεώνεται ο αριστεροπόδαρος παίκτης στην επίσημη ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ για την εκπληκτική του απόδοση στη νίκη 1-0 επί τη Τσέλσι, καθώς σάρωσε μόνος του όλη την πτέρυγα.

Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για Μιραλάς

Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για Μιραλάς

Εκτός 18άδας τον άφησε ο προπονητής της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις, στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και στην πατρίδα του Βέλγου επιθετικού τον βλέπουν όλο και πιο κοντά στον… Ολυμπιακό!