Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναστάτωση με Σάμαρη

Αναστάτωση με Σάμαρη
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 20:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Το καλοκαίρι του 2014 ο Ανδρέας Σάμαρης αναχώρησε από τον Πειραιά με τις ευχές του Ολυμπιακού για μια καλή καριέρα στην Μπενφίκα. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν λόγο να αρνηθούν την πρόταση των 10 εκατ. ευρώ των Πορτογάλων, όμως αποκαλύφθηκε ότι δύο μήνες μετά οι «αετοί» εκχώρησαν το 50% των δικαιωμάτων του Έλληνα μέσου.

Το θέμα ήρθε τώρα στην δημοσιότητα και στην ουσία βγάζει χαμένη την πρωταθλήτρια της ιβηρικής χώρας, διότι σύμφωνα με τα έγγραφα που ήρθαν στο φως μέσω του ίντερνετ, η Μπενφίκα τον Οκτώβριο του 2014 υπέγραψε με την εταιρεία ατζέντηδων «Milionario Sports Ltd» για να βάλει στο ταμείο της 3,1 εκατ. ευρώ.

Κάνοντας τον μαθηματικό υπολογισμό και εφόσον κόστισε 10 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Λισαβόνας, η συμφωνία με την εταιρεία που ηγούνται οι Οράσιο Μοσκίτο και Μαρσέλο Κόστα, έδωσε 1,9 εκατ. ευρώ λιγότερο από το μισό κόστος του Σάμαρη, ενώ εξασφάλισε το 50% των δικαιωμάτων του.

Και να πει κανείς ότι είχε περάσει κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε θα μπορούσε να δεχθεί κανείς, όμως δύο μήνες μετά και με τον Σάμαρη να παίζει βασικός στην Μπενφίκα αποτελεί μια υπόθεση που εγείρει πολλά ερωτηματικά για την διαχείριση της πορτογαλικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης

«Ξηγημένος» ο Τσόρι

«Ξηγημένος» ο Τσόρι

Τους λόγους που δεν μπόρεσε να μεταγραφεί στη Ρίβερ εξήγησε ο Αργεντινός, που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Βλέπει Μουντιάλ ο Ένγκελς

Βλέπει Μουντιάλ ο Ένγκελς

Στα φαβορί για τις κλήσεις κατατάσσουν τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, σε περίπτωση που παραμείνουν επιρρεπείς στους τραυματισμούς οι Κομπανί και Βερμάελεν.

Σε δύσκολη θέση ο Μίτσελ

Σε δύσκολη θέση ο Μίτσελ

Η ομάδα του πρώην «ερυθρόλευκου» προπονητή ηττήθηκε με 2-0 από την Μπέτις και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.